Duit Dalam Akaun Aku Kosong!

kosong..!!!! apa dah jadi nih? tadi bila aku buka akaun aku, duit semua dah tak ada. kosong! licin! lesap! mana pergi semua duit aku ni??? tetiba je, angka dalam akaun nuffnang aku jadi kosong. semuanya setelah aku buat cash out request. hehehe.. 

Cash Out Nuffnang





saja nak bagi saspen. hehehe..  ini kali kedua aku cash out untuk akaun nuffnang aku tu. memang kalau request cash out, diorang akan terus otomatik tulis akaun kita jadi kosong, on the spot.! walaupun cheque lambat lagi nak sampai.


dulu masa aku requst cash out buat pertama kali, masa bulan 12 tahun lepas, aku dapat cheque dalam awal bulan 2. so, lambat jugak la proses tu. kali ni mungkin awal bulan 6 nanti baru dapat cek kot. 

alhamdulillah.. janji ada jugak rezeki. thanks kepada korang2 semua yang sudi menabung kat sini.. :) dah dapat duit ni, boleh la kot kalau nak anjurkan GA. hmm.. sedang dipertimbangkan.. hehehe.. 

Comments

  1. Alhamdulillah..kita tambah 2 tabung pha is ya!!!

    ReplyDelete
  2. Kalau nak cepat sikit (rasa jer macam cepat), buat cash out hujung bulan (boleh tambah nilai sikit lagi)...sebab utk glitterary perlu 1 bulan utk proses.
    Sajalah tu nak minta isi balikkan...Ok! done :)

    ReplyDelete
  3. wahhh..dh cash out..boleh la blanja pas ni..hikhik..
    ok2..tlg isi balik kt sini ada ford dan bepanthen.. ^^,

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. Semiga bertambah murah lagi rezeki.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki...
    Menabung balik tuk Pha Is... ^__^

    ReplyDelete
  6. bestnyaa. licha tak pernah lagi cash out.. :( sedihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. nnti sampai la masanya tu.. heheh

      Delete
  7. wah dpt rezeki lagi ya syukur..tq rajin klik2 menabung utk kak..n kak juga gitu.

    ReplyDelete
  8. tahniah pha is. isnin depan ada isi balik la tu.. akak tambah michelin, libresse dan inti.. :)

    ReplyDelete
  9. hahaha, memang kosong. Tunggu cek memang lama. satu bulan lebih menunggu.

    ReplyDelete
  10. tahniah pha is..rezeki..menabung michelin..

    ReplyDelete
  11. wahh tahniah pha is.. next time tunggu hujung2 bulan baru cash out so takde la rasa lama sangat tunggunya.. hikhikhik..

    menabung nuff2 utk pha is! :D

    ReplyDelete
  12. alhamdullilah tetap ada rezeki tu yer !

    ReplyDelete
  13. Okaloh..
    Ada rm8 akaun akak..tunggu nk cashout bila ni.
    Dah x pyh pening..math mudh je ni..cecerita berapa asalnya duit dlm tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x banyak mana pun.. cuku 100 lebih, saya cash out ler..

      Delete
  14. Rezeki tu ..Alhamdulillah ..
    Ingatkan duit kat Bank tetiberr ilang suspennnn betooll laa

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah rezeki kan
    sy punya cek dah sampai.hihi
    cash out bln 2 hri tu :)
    awal bln 4 sampai

    ReplyDelete
  16. nanti tambah lagi duit dalam tu....hehehehe

    ReplyDelete
  17. kalau cash out tengah bulan gini rasanya ambik masa 3 bulan untuk cek keluar.kalau hujung bulan lagi cepat.sebulan lebih dah sampai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja cash out siap2.. malas nk tunggu lagi.. heheh

      Delete
  18. wah3xx..ingt apa yg hlg tu....hahah...tahniah bro

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah... spend wisely, sedekah sikit ke... bagi mak pun kira sedekah..

    ReplyDelete
  20. congratulation bro..aku masih lagi berkira2 nak cash out ke nak kumpul lagi earning nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  21. Wah dah cash out ye dik hihi
    Akak masih kumpul lagi tu
    Insya allah tunggu sebulan dua lagi

    ReplyDelete
  22. wah... cash out lagi, kali keberapa pulak ni? untung badan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru kali kedua kak.. alhamdulillah..

      Delete
  23. ingatkan apa tadi. hehehe... klik klik (:

    ReplyDelete
  24. cettt.. ingatkan happe... saje buat ecah jeles =p

    ReplyDelete
  25. Wah,seronoknya! Masyuk...masyuk...

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah rezeki tu.. hehehe. singgah tabung sini :)

    ReplyDelete
  27. open table la phais :P

    makan kat de pauh kat perda tu pun dah ok. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi.. ni mesti dah p situ masa balik kampung hari tu.. hahaha

      Delete
  28. sis cadang nak cashout hujung thn ni ...

    ReplyDelete
  29. Assalammualaikum...pha,

    Insaallah .. pape kalau ada kelapangan mselim3 nak join segmen tu..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.. segmen apa nih..? blurr kejap..

      Delete
  30. Wahh betul lesap lah hehee.. Tahniah Pha Is.. menabung 3x digi utk koleksi yg akan dtg.. :)

    ReplyDelete
  31. Tahniah.. :)

    p/s: Geng Blog tu ruangan followers lah, atas sekali. Takde ke? Peliknya...

    ReplyDelete
  32. buat suspen jer... wah...murah rezeki pha is...tambah lg libresse :)

    ReplyDelete
  33. alamak. dah kosong! hihih. tahniah yer :) Alhamdulillah..rezeki.

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum pha, cisss ingatkan hilang duit tiba2. haha taniah, murah rezeki awak ~~~

    ReplyDelete
  35. wah..seronok2.. belanja la..ape lagi.kan. hehe..~

    ReplyDelete
  36. Kosong ea?? ok la Nurul klik 3x kat sini :)

    ReplyDelete
  37. Tahniah ^_^ Saspen menjadi -,-

    ReplyDelete
  38. Tahniah :)
    Memang menjadi la suspennya ni

    ReplyDelete
  39. klu baca tajuk je mmg suspen, ble baca isi tahniah Pha Is......;-)

    ReplyDelete
  40. Moga berbahagia dengan rezeki itu.

    ReplyDelete
  41. Moga rezeki bertambah pada masa akan datang. Tahniah :)

    ReplyDelete

Post a Comment