Skip to main content

Biasiswa Maxis

berita baik bagi mereka yang ingin menyambungkan pelajaran ke degree (ijazah sarjana muda) di luar negara, sebab korang boleh try mohon biasiswa dari maxis. yup. biasiswa dari MAXIS. aku pun baru tau yang maxis ni ada sediakan biasiswa.


Maxis Scholarship for Excellence Awards



"The Maxis Scholarship for Excellence Awards is a scholarship programme that promotes excellence and has enabled talented young Malaysians to benefit from an education at some of the most prestigious universities. Since the programme was launched in 2005, Maxis has awarded scholarships to 244 Malaysians."

syarat memohon biasiswa ni antaranya, Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) 3A, atau Diploma CGPA 3.5, atau A Level 3 A. kalau nak tau lebih lanjut atau nak terus memohon, boleh tengok kat sini : Maxis Scholarship for Excellence Awards

sekarang ni, walaupun biasiswa ada banyak, tapi persaingan tinggi. so, kena cepat rebut peluang. 

Comments

  1. semoga berjaya kepada yang memohon...^_^

    ReplyDelete
  2. peluang yang ada jangan disia2kan.. bukan mudah nak dapat.. ;)

    ReplyDelete
  3. apa lg rebut la peluang..untung klau dapat... tq shring bro

    ReplyDelete
  4. Mana yang dapat 3.5 tu better mohon biasiswa cepat-cepat. Saingan sekarang ni makin sengit.

    ReplyDelete
  5. elok cpt mohon...rezki pun akan dtg berserta usha walau sedikit.. klik3 inti lenovo

    ReplyDelete
  6. Kepada yang layak cepatlah rebut peluang ini :)

    ReplyDelete
  7. perkongsian yg baik untuk sesiapa yg nak apply scholarship...

    ReplyDelete
  8. yang layak jangan lepaskan peluang ni..

    ReplyDelete
  9. Good info pha Is..Good luck untuk yang berhajat untuk memohon..

    ReplyDelete
  10. patutlah maxis slalu tarik kredit , psal biasiswa upenye :p

    ReplyDelete
  11. abeh nanti dpt keja ngan diorang tak?? :p

    ReplyDelete
  12. Wahh.. peluang yg baik kpd mereka yg berkelayakan...

    ReplyDelete
  13. Biasiswa tu! Rebut peluang keemasan ini bagi mereka yg layak, apply dulu...itu yg penting!

    ReplyDelete
  14. HUHU . Sy pun baru tahu , ingat nak apply JPA untuk Degree . Tak cuba tak tahu , HIHI :D

    ReplyDelete
  15. Nice info, telco yg lain ade wat biasiswa mcm ni x....

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahla.. saya oun baru je tau pasal maxis ni.. yg lain x sure.. hehehe

      Delete
  16. peluang dah ada..sesiapa yg layak boleh la cuba kan...

    ReplyDelete
  17. baru tau...bagus info ini tuk adik2 semua..

    ReplyDelete
  18. Maxis pun ada buat tawaran biasiswa ya? Baru tahu.

    ReplyDelete
  19. good luck kepada semua yg memohon :)

    ReplyDelete
  20. yup . sgt byk peluang y disediakan sekarang ni , Rebut peluang y ada . =)

    ReplyDelete
  21. Eh.. Maxis pun bagi biasiswa? baru tau :)

    ReplyDelete
  22. kena rebu peluang nie bagi mereka yang memerlukan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi