Skip to main content

BE Study | MAY IK1490


untuk nak tahu tatacara nak join, sila rujuk sini : Tatacara nak join BE study

nama study : MAY IK1490 study
tujuan study : Treatment to control all allergic conditions which are responsive to Antihistamines
tempoh study :  2 periods of study + 8 subsequent blood draws (SBD) & a safety follow up
tempat : Info Kinetics, Penang Gleneagles Medical center (GMC). Jalan Pangkor, 10050 Georgetown, Pulau Pinang (coordinate : 5.427113, 100.319828)

period 1 :-
masuk wad : 2 may (jumaat) jam 8-9 malam
keluar wad : 4 may (ahad) selepas jam 8 pagi

SBD & safety follow up (just datang GMC untuk ambil darah sahaja)
04 May 8pm
05 May 8am
05 May 8pm
06 May 8am

period 2 :-
masuk wad : 9 may (jumaat) jam 8-9 malam
keluar wad : 11 may (ahad) selepas jam 8 pagi

SBD & safety follow up (just datang GMC untuk ambil darah sahaja)
11 May 8pm
12 May 8am
12 May 8pm
13 May 8am

bayaran  : RM 830 (jumlah yang korang akan dapat)


kalau berminat sila sms nama anda ke nombor 016-4125760 (sila rujuk Tatacara nak join BE study) untuk buat temujanji untuk screening dan taklimat ringkas.

Comments

  1. Assalamualaikum.. wahh bestnya ada kursus.. boleh tahan mahal price dia..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ini kira standard... ada yg lagi mahal. terutamanya kalau study "phase 1"... yang tu ada hg mencecah RM2k...

      Delete
  3. Program mcm ni klu dlm bidang saya kira mcm masuk & bermalam kat jel lah.. mmg bagus utk mereka2 yg dlm bidang spt Pha Is ni. Pengalaman praktikal mmg sgt perlu.. baru ada feel utk lebih mendalami sesuatu pengkhususan tu.. terbaik.
    Semoga terus sukses Pha Is.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg agak macam masuk jel jugak.. kena makan on time, makan pun makanan cara masak hospital.. x bleh keluar.. cuma bezanya jel ni ada air con, ada bilik study, ada bilik main game..

      Delete
  4. Alahai...kalau dekat, mau juga nak merasa...macam best jer! Dapat duit lagi, lumayan tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. negeri lain rasanya ada jugak, tapi saya tak tahu kat hospital mana..

      Delete
  5. Confiuslah Abg Pha Is , ni kursus ke atau kerja ? HIHI .

    ReplyDelete
    Replies
    1. neither.. ni join jadi volunter untuk suatu kajian pasal ubat. jadi 'tikus makmal'.. masuk wad, makan ubat, ambil darah. bila dah habis study, dapat duit.. heheh

      Delete
  6. selamat berjaya.......selamat jadi sukarelawan.

    ReplyDelete
  7. hehe.. ecah pernah baca artikel macam ni kt reader digest. mmg ramai akan join sukerelawan macam ni. ecah ni dah la underweight.. memang tak mampu nak jadi tikus makmal .hihi

    ReplyDelete
  8. Saya kejauhan nih kalau mau ikut :)

    ReplyDelete
  9. apa benda ni..kena baca entry sebelum la nih...dorg bayar rm830?wahhh..
    menabung digi,schick dan lenovo..

    ReplyDelete
  10. Volunteer pn di bayar eyhh...bnyk gak tu RM830 mcm2 leh buat....;-)

    ReplyDelete
  11. Adui..tak sanggup rasanya pha is even berbayar..nway sapa-sapa yang join ni memang salute..mulia assignment ni...

    ReplyDelete
  12. Volunteer BE Study pun dapat bayaran juga ye Pha is..boleh ke kalau selalu join BE Study..tak ada kesan ke pada kita, sebab macam2 jenis ubat kita try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia macam derma darah la, x boleh selalu.. kena jarakkan selang masa setiap kali join. seelok-eloknya 2-3 bulan.kalau setiap minggu join, mmg bahaya la.. heheh

      Delete
  13. part yang agak menarik org utk volunteer tu , part bayaran yang akan dapat tu . hee .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. banyak orang masuk sbb bayaran tu je..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal