WW #84 | zombi kucing

zombi kucing, world war z poster

cat zombie, breaking news


Comments

  1. Ha ha ha... like seriously, that was funneh...

    ReplyDelete
  2. Comeinye...hehehe.....bru smlm nk tgk war z tu...tpi tunda dlu...hehehe....

    Ps...kat kepala batas...angin tu tiba tiba dtg....

    ReplyDelete
  3. eh?hahaha...xboleh dibayangkan...hee...

    niesa click University of london n laneige..sharing is caring!ahaks..

    ReplyDelete
  4. serius? br perasan... hahahaha comel sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. saya pun baru je perasan..

      Delete
  5. Assalamualaikum pha. hahaa mesti lawak punya tengok zombi kucing. sheila singgah dan menabung nuff sini ~~~

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. saya pun baru je tau, lepas ada kawan share kat fb..

      Delete
  7. Hehe comelnye....anyway Assalamualaikum, sy blogwalking kt sini, jemput dtg ke blog sy http://ibu2ahmad.blogspot.com. sy follow sini n kalau sudi follow la sy blk yer

    ReplyDelete
  8. confrim x takut. comel ad la... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sbb tu la kalau jadikan kucing sebagai zombi, langkah yg sangat stratergik.. sbb org x kan lari dari kucing.. hehehe

      Delete
  9. tak terbayang apa akan jadi kalau ianya betul terjadi..

    ReplyDelete
  10. Kucing pun jadi zombie... pening pala... :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. pun boleh.. boleh buat movie nih.. hahaha

      Delete
  12. comel je kucing feeling terjun helikopter :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia bukan terjun tu.. tapi lompat nk attack helicopter.. heheh

      Delete
  13. Huhu.. seram... boleh pening pala jadinya ni.. :D

    ReplyDelete
  14. wah kucing ni..bkan stakak pandai berselfie..tapi dah bzombie plak.. keh..keh..

    bro dont mind jom exchang bloglist sng nak blogwaking :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. exchage link yg macam mana tu..? pakai widget exchage link, atau bloglist..?

      Delete
  15. ha..ha..this is serious cute...

    ReplyDelete
  16. haha... very funny... 2nd pic tu... ^__^

    ReplyDelete
  17. HAHA . Menakutkan pulak kucing ni mengalahkan manusia . HUHU .

    ReplyDelete
    Replies
    1. menakutkan..? pha is tengok macam comel je.. heheh

      Delete
  18. Replies
    1. waa.. dah lama x KY singgah sini.. saya pun dah lama x singgah sana.. heheh

      Delete
  19. mcm mana boleh terselit meow kat poster tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahla.. x kan diorg x sengaja.. rasanya yg buat poster tu mmg minat kucing kot.. heheh

      Delete
  20. kalau la betul ada zombie kucing mesti takde orang yang berani nak dera kucing lagi.. kucing mati bangun untuk balas dendam, hehe.. menabung 2 kali laneige untuk pha is.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. betol2..
      thanks.. sudah dibalas klik..

      Delete
  21. perisik tu...meow bukan sebarang meow

    ReplyDelete
  22. Hahhahaa...comelmya gmbar no 2 tu....tak sampai hati nk bunuh kalau ade zombie kucin...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  23. ohh..tak perasan ada kucing kat situ. btw, movie ni sangat sangat best!
    (jenguk tabung yg ade..:)

    ReplyDelete
  24. wah.kagum.kucing pun blh jadi zombie..

    ReplyDelete
  25. haha..kesian kucing2 tu kena cmpk cm gitu..hehe

    ReplyDelete
  26. cm mana ey kalau kucing betul2 zombi.. comel kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal.. x nmpak ganas langsung.. hehehe

      Delete
  27. hahaha.. cmna lah boleh perasan tu.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. sapa la yg mula2 perasan entah.

      Delete

Post a Comment