Wednesday, March 5, 2014

WW #83 | Train Kucing


video
duk rumah time cuti train kucing 

64 comments:

  1. serius aku kagum. huhu.. buatla tips bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. tips..? entah la.. nnti kalau rajin saya try.. heheh

      Delete
  2. haha..oke..train kucing kan..kucing da mesra dgn tuan..sbb tu dia dgr kata..hee..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. pantang nmpak saya, terus dia nk sondol.. heheh

      Delete
  3. amboi...bjak kucing tu bro..hihihihihi..

    #blh buka pusat latihan kucing..hihihi

    ReplyDelete
  4. comey kucing tu walau pun hitam je..teringat kucing saya..hilang kemana tak tau la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hitam la menawan.. gaya, mutu, keunggulan gitu.. hehehe

      Delete
  5. Cerdik walaupun tak cantik...kagum bunda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, cantik aper kucing tu. hiam itu menawan. hehehe

      Delete
  6. Replies
    1. boleh2.. try buat kat kucing sendiri tengok.. hehehe

      Delete
  7. HAHA . Susah nak train kucing >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. mmg agak susah sikit.. kena banyak bersabar la.. hehehe

      Delete
  8. Boleh tulis satu entri tentang kehebatan bro dalam melatih kucing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah.. tengok la nnti kalau rajin. hehehe

      Delete
  9. kenapa kucing sy x mcm tu...... salam rabu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kena tengok jenis2 kucing jugak la..

      Delete
  10. Nampak cam senang..tapi susah nak train kucing ni..ekor kucing ni cantiklah..kembang..

    ReplyDelete
  11. manja betul kucing tu pha is.. menabung visa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak. dah membalas..

      Delete
    2. you are welcome.. menabung lagi 3kali colgate, 1kali inti dan 2kali churp2..

      Delete
    3. thanks again.. dah dibalas.. :)

      Delete
  12. boleh bukak tempat training kucing ni...hehehe

    ReplyDelete
  13. nampak sweet je kucing2 tu..hehehe...kita takut kucing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. la, kenapa nk takut plak.. kalau dia gigit pun, x sakit.. hehehe

      Delete
  14. siap boleh train kucing. bagus. hihihi

    ReplyDelete
  15. Not bad! Ada talent jadi ahli circus yang berjaya!... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. takat kucing je la yg ada..

      Delete
  16. bermesra dengan kucing sambil melatihnya ya...pandai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. bila tak tau nk buat apa kat rumah... melatih kucing je la..

      Delete
  17. Bagus-bagus pha is..nanti kalau dah grad tak tau nak buat apa..boleh jadi Cat's trainers. Bukak business tau..sekarang ni practise dulu, kasiperfect!!!..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. boleh laku ke bisnes tu..?

      Delete
  18. Wah, kucing pun pandai gak...!

    ReplyDelete
  19. aiyakk...video tak boleh bukak plak kat sini...kena balik umah tengok balik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. nt leh latih ia lompat dalam relung rotan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. tu mgkin lambat lagi tara nk sampai boleh buat macam tu..

      Delete
  21. boleh bukak pusat jagaan kucing2 ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok la, kalau x dapat panggilan keje.. hehehe

      Delete
  22. boleh bukak kdai ni pha is,,heheh kucing aku xdenya mcmtu,,wat dono je adelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ko x pandai latih ni.. hehehe

      Delete
  23. Tgk tjuk igtkan ketapi...wah, rietta pown suka tgk kucing kucing cerdik....terhibur dgn keletah dorg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, bukan kereta api.. training kucing. hehehe

      Delete
  24. Boleh kerja trainer di sarkas ni :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...