Skip to main content

Top Referral Mac

hari ni dah hujung bulan Mac. so, seperti mana sebelum-sebelum ni, setiap penghujung bulan, aku akan senaraikan top referral penyumbang trafik dari bloglist masing-masing sepanjang bulan mac ini. satistik diperolehi dari histats.com

so, let's cekidaut..


Top Referral Mac


1. tinta sebuah kehidupan (http://duniakita94.blogspot.com/)

TINTA SEBUAH KEHIDUPAN

2. mizz aiza - dunia kecil  (http://www.mizzaiza.com/)


3. blog mak budak a.k.a remaja purba (http://aizamia3.blogspot.com/)

aizamia3


5. kaki travel khairuddin (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)


7. blog santai bloglist (http://bsbloglist.blogspot.com/)

8. so full of myself (http://aswadz.blogspot.com/)




secara automatik, list blog yang tersenarai akan dimasukkan kedalam bloglist Hikayat Budak Pening ini. :) 


Comments

  1. Thanks Pha is. Tak boleh lawan Aiza...sentiasa top dimana2! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu mmg x dapat nk disangkal lagi.. saya pun selalu kalah dengan beliau.. hehehe

      Delete
  2. psstt: apa-apapun terima kasih pha is.. ;)

    ReplyDelete
  3. Aduh, nampak gaya kuota referral dari blog saya masih belum mencukupi.

    Apa pun, tahniah bagi yang telah terpilih :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. bulan depan ada lagi.. :)

      Delete
  4. Assalamualaikum. wahh taniah semua. singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. nnti saya membalas menabung.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. x pe.. mana tahu bulan depan cik nor boleh masuk list plak..

      Delete
  6. tak ada dalam senarai... :D
    btw... nak tengok kat mana senarai macam tu Pha is? Nak tahu jugak top referral blog saya ...
    boleh kongsi maklumat? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada banyak cara. kat statistik dashboard blogger pun boleh, kat statistik nuffnang pun boleh, tapi x banyak list yang boleh dapat.
      saya ambil list ni dari histats tu la.. daftar kat situ. free je.. nnti boleh tengok semua statistik pasal blog kita. kat situ boleh set, nk tengok referral ikut bulan, atau nk ikut hari. so, lagi banyak option..

      Delete
    2. oh... hitstat... patut nampak lain... tak pernah register dgn hitstat lagi... ok... boleh register kalau macam tu :D

      Delete
  7. haha.. menarik nama blog no 3 tu.. blog mak budak @ remaja purba ...... adakah mak-mak budak digelar remaja purba dah? :p

    ReplyDelete
  8. mcm best je top reffer tu nak google tgk juga..my blog cem mn plak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh try check kat histat tu. :)

      Delete
  9. wah wah wahhh piwittt ramai tuuu hihihihi

    ReplyDelete
  10. tahniah!tahniah buat mereka..happy blogging.. :D

    ReplyDelete
  11. Tahniah kpd semua... semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah..moga terus berkunjung di blog abg pha is nie..hehehe

    ReplyDelete
  13. rajin kumpul top referral plak ye.. penghargaan buat yg rajin..
    tahniah buat mereka.. :)

    ReplyDelete
  14. diorang mmg rajin. patut diberi penghargaan :)

    ReplyDelete
  15. wah2xx......gosok mata 2 3 kali.....tahniah semua!!

    ReplyDelete
  16. terima kasih pha is.. semoga pha is terus success.. menabung 4kali infiniti untuk pha is.. :D

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.. wah bestnya. taniah ye top referral ~~~

    ReplyDelete
  18. Happy that blog kita jadi antara reference tertinggi kat kawan-kawan. Thanks Pha Is..

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada semua. Insya-Allah, bulan depan Pha is akan masuk ke bloglist Tetamu Istimewa.

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah ada juga saya dalam senarai, terima kasih tambah backlink:)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah, tahniah mereka semua.. ! rajin mereka ni..

    ReplyDelete
  22. tahniah semua blogger2 terbaik tu

    ReplyDelete
  23. tahniah buat semua uyang tersenarai :)

    ReplyDelete
  24. tahniah kepada semua yang tersenarai... :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  25. Tahniah bagi sesiapa yang tersenarai :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal