Skip to main content

Pengomen Tegar Febuari 2014

sekarang dah masuk bulan mac. bulan febuari dah pun meninggalkan kita. so, jom kita lihat senarai mereka yang rajin komen di blog ini sepanjang bulan febuari yang lalu. jom terjah di hujung minggu..!!

1. munirah rahman 


2. Muhammad Khairuddin Lim


3. Mizz Aiza (Dunia Kecil) 


4. Tetamu Istimewa 
5. Khir Khalid
6. Wafi Remli 
7. Niesa 
8. W. Mastura 
9. Bin Muhammad 
10. Azlealee Bashir
11. RDZ Z 
12. Sya Nadia 
13. HeNRieTTa JoSe
14. Nurul Hidayah 
15. paridah 
16. aizamia3 
17. Norhasniza Khalid 
18. Mime MF 
19. ikhwan yusuff
20. Sukma Haron 

thanks semua.. yang mana masuk dalam list ni akan automatik masuk dalam bloglist.. hehe..

p/s : nk pi rasmi jambatan kedua penang.. hehehe.. bye bye..

maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. Terima kasih kerana menyenaraikan blog saya dalam bloglist Pha is.

    ReplyDelete
  2. tahniah untuk mereka..terbaik gitu!



    p/s : Jom Sokong Muslim Niaga

    ReplyDelete
  3. terima kasih kpd pha is juga yg rajin singgah blog karyaku...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih. Blog ni juga akan kekal dalam bloglist saya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi gambar header tak masuk dalam post ni...hehe

      Delete
    2. gambar header untuk top 3 je.. hehehe
      kalau semua 20 orang letak 20 header, takut nnti jadi berat..

      Delete
  6. Hehe zumal pun nak komen banyak2 la bulan nie yer :)

    ReplyDelete
  7. Terima kasih...tahniah semua. Selamat berjaya.

    ReplyDelete
  8. Sambil itu klik iklan nuff....deme tengah berkeliaran....aktif sungguh nuff sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. sementara tgh aktif ni.. heheh

      Delete
  9. Terima kasih Abang Pha Is . Selamat berhujung minggu semua :DDD

    ReplyDelete
  10. Semoga semua sama-sama bantu membantu antara satu sama lain.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. ada juga saya. Tahniah kpd semua juga & semoga Pha Is terus sukses.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  12. no 21 ....calunkan sendiri... from star with luv...khee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu bulan depan boleh masuk list plak.. heheh

      Delete
  13. congrats kpd semua yg di atas !

    ReplyDelete
  14. Wah..tahniah kpd semua yg terpilih.rajin n gigih gitu

    ReplyDelete
  15. nampak sgt dah lame aku xjengah blog hg.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. org busy la katakan.. heheh

      Delete
  16. harap esok ada entri pasai jambatan pulau pinang kedua...gah sangat nampaknya...singgah menabung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaha.. dah lalu dah, tapi rasa macam malas nk tulis pasal tu.. hehehe

      Delete
  17. Thanks Pha Is..nway cantik jambatan baru Penang tu..unik!!!

    ReplyDelete
  18. singgah menabung...banyak betul nuff berkeliaran sekarang...

    ReplyDelete
  19. tahniah tu all..~=)

    btw, ade komen , ade pendapat..ade silap pd post..boleh ditegur2..tu y seronok dlm dunia berblog..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. sama2 berkongsi pendapat dan maklumat.. tak semestinya terima je bulat2 apa yg ditulis.. baru ada interaksi..

      Delete
  20. mereka ni memang rajin..tahniah semua.. :)

    ReplyDelete
  21. xpe.. lepas ni name aku plak. hehehe

    ReplyDelete
  22. takde lagi daku menepek di sini... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. bulan depan ada lagi, insyaAllah..

      Delete
  23. tahniah untuk semua yang tersenarai.. nama Ros dah terkeluar carta nampaknya :) hihihi

    ReplyDelete
  24. weh cane ?dah rasmikan ke jambatan tu?feeling habis tak?hahaha ke same jekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah.. biasa2 je.. ada la jugak feeling sikit, naik jambatan baru. hehehe

      Delete
  25. alhamdulillah. terima kasih pha is.. :D
    p.s: macam mana perasmian jambatan pulau pinang tu pha is?

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasmian saya x pi tengo pun.. ada bunga api siap.. saya pi hari yg berikutnya..

      Delete
  26. Alhamdulillah..terima kasih Pha is..dan tahniah yang lain..

    ReplyDelete
  27. tahniah kpd mereka yg tersenarai ;)

    ReplyDelete
  28. Aiza dan MKL tu memang ada tersenarai di kebanyakan blog! Kagum dgn mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. mereka memang rajin komen..

      Delete
  29. wahhhh, thniah utk pengomen tegar^^

    ReplyDelete
  30. wahhhh, thniah utk pengomen tegar^^

    ReplyDelete
  31. Congratulation kepada semua...keep up the good work.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  32. tahniah kepada yg tersenarai.. dorg semua ramah..

    ReplyDelete
  33. huhuhuu sob sob sob,, name ai takde.. :( sbb bulan feb kite menyepi.. kikiki.. ape pun tahniah adikku phais, nnt citer pasal jmbatan tau,, letak kat IG pun ok, tag k.liliynn yer

    ReplyDelete
  34. Tahniah semua...ada jugak tapi yang last ler...hihi...lepas nie kena rajin komen...

    ReplyDelete
  35. ehhhh.. ade la terselit kat situ.. haha.. thanks Pha is :D :D

    ReplyDelete
  36. rajin sungguh depa ni komen noh.. haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. munirah pun rajin juga.. sekali komen nala punya banyak.. heheh

      Delete
  37. kalau dekat.. akak pun nak 'rasmikan' jambatan kedua tu.. hehehe.. takpelah pha is wakil akak..

    ReplyDelete
  38. Wah....rietta pown ada...hehehe...dah lamer xmsuk senarai...

    Pss...rietta pown dh naek sabtu lepas...tapi blk dgn jambatan lamer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. jadi la tuh.. dapat jugak merasa..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal