Monday, March 24, 2014

Cuti-cuti GIVE AWAY

klik baner untuk join sebelum 28 Mac 2014.

soalan : 
Fiza akan bercuti di Langkawi.

37 comments:

  1. datang dr GA yg sama... gud luck~~ :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum pha, semoga berjaya dan murah rezeki ya... selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas penyertaan Cuti-cuti GIVE AWAY.. senarai nama boleh disemak di sini..
    have a nice day fren.. >_<
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-cuti-cuti-give-away.html

    ReplyDelete
  4. Rasa cam nak join jugak je... hehehe... all the best!

    ReplyDelete
  5. Insyallah kalau ada rezeki..leh menang

    ReplyDelete
  6. wahh wah mcm banyak je jawapan langkawi ni hihihi

    Hi hi hi hehe Qila blogwalking ni jap hihi.
    Goodluck to both of us ehehehehehehe :D :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. macam banyak pulak yg jawab langkawi.. hehe
      amiin..

      Delete
  7. akak datang dari segmen yang sama.. all the best pha is.. menabung lagi inti dan infiniti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak.. saya membalas nnti..

      Delete
  8. Good luck pha is!! Menang kalu, share hadiah.hihi

    ReplyDelete
  9. datang dari segment yang sama ^^ good luck..
    jom blogwalking sini
    >> http://duniamisskepeng.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. awk, sorry.. kite tak boleh nk follow back awk.. =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..? kenapa..? hmm. x pe la kalau macam tu..

      Delete
  11. Best of Luck Pha is.. nk join jugakkk!

    ReplyDelete
  12. all the best. cantik banner dy. haha

    ReplyDelete