Skip to main content

CPUV ke-6 | KFC Zinger Reloaded

alhamdulillah, ada jugak rezeki melekat cpuv terbaru, dari KFC - Zinger Reloaded. so far, hanya dua je yang masih on going. jadi la dari tak ada langsung. kalau ada nampak iklan nuffnang yang berbentuk video, dia dah la tu.. hehehe..


KFC Zinger Reloaded


masa aku pi KFC baru-baru ni, ada jugak aku perasan menu zinger reloaded ni. tapi masa tu aku tak terdetik pun nak order. sebab masa tu aku tengah lapar pada jam 1 pagi. nak order yang tu, takut tak kenyang. last2 aku kedarah diner plate je la..


harga pun boleh tahan. 1 zinger reloaded burger + 4 pcs potato sides + 1 soft drink (R) = RM 9.95... tak pe, nanti lain kali boleh la merasa plak burger zinger reloaded ni. boleh test sedap atau tak, mengenyangkan atau tak (kekenyangan merupakan ciri makanan yang penting bagi aku)... hehehe...

p/s : kalau belum pernah dapat cpuv, try guna tips ni : hantar tiket ke nuffnang

Comments

  1. Replies
    1. ada banyak tip2 yang orang kata boleh digunakankan.. antaranya, selalu update survey kat nuffnang, dan kalau masih tak adapat jugak, boleh hantar "tiket" kepada nuffnang tanya kenapa x pernah dapat... cara2 nk hantar tiket tu dah pun saya kongsikan dalam blog ni sebelum ni. boleh tengok kat link [hantar tiket ke nuffnang] kat atas tu

      Delete
    2. cer citer macamana nk bg org lain klik iklan nuffnang lak? berbulan-bulan dah ni baru RM11 jer :p

      Delete
    3. okay la tuh.. saya dulu 2 tahun pertama berblog, x sampai rm10... hahaha.. start tahun ke-3, baru dapat cpuv.. baru la naik sikit..

      Delete
    4. TQ share info .. Nat pun nak BW sini cara2 nak dapat kan CPUV

      Delete
  2. Tahniah... all the best Pha Is.. :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum pha. alhamdullilah. murah rezeki. selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat pagi, sheila singgah sambil menabung sini~~~

      Delete
    2. thanks sheila... nnti saya balas yer..

      Delete
  4. nyum nyum terliur sikit sebenarnya eheheehe :D
    congrats!!!! :D

    ReplyDelete
  5. lapaaa tgk zinger!tahniah pha is!click!click kfc.. :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. tahniah pha is.. 2kali kfc untuk pha is. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak.. nnti saya balas yer..

      Delete
  7. tahniah bro..
    baru ikut step antar tket cpuv..
    jarang dapat he..he..

    mnabung inti n line :P

    ReplyDelete
  8. tahniah pha is..sy baru dapat semalam...

    ReplyDelete
  9. tengok time nak lunch ni buat makin lapar lak perut ni.. ;)

    ReplyDelete
  10. Tahniah, pha is... Moga makin murah ezeki... ^__^

    ReplyDelete
  11. Jangan tertipu dengan imej yang diiklankan. KFC ni kat dalam gambor, burgernya nampak besor. Tapi bila served, cenonit je besornya. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. biasa la tu.. publisiti je lebih.. indah khabar dari rupa..

      Delete
  12. Tahniah Pha Is..isi tabung lain juga...

    ReplyDelete
  13. hebat sungguh tuan hamba. tahniah brooo.. hehehe

    ReplyDelete
  14. Semakin lama semakin bertambah kemahiran yang ada. Tahniah bro:)

    ReplyDelete
  15. Saya pun nak try jugak , chicken wrap pun tak lepas lagi ni . HAHA .

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi la, kalau x sempat merasa.. heheh

      Delete
  16. wow!! wow!! wow!!
    berkat kerajinan goda nuffy lettew.. hehehe..
    tahniah ye.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de la goda sangat.. saya ni bukan kaki penggoda.. hehehe

      Delete
  17. Tak ada pula KFC tu...klik U of London aje ye...

    ReplyDelete
  18. Saya baru dapat satu... baru ada yang nak beli ehehehe

    ReplyDelete
  19. sy makan hati jak dgn nuffnang ni...akhirnya sy beralih arah kpd Advert...hehe *tapi kepsi tu sodap jer kan haha*

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. dulu pernah jugak berpaling tadah, join advertlet.. tapi x bertahan lama.. lepas tu rujuk balik dengan nuff.. hehehe

      Delete
  20. tahniah pha is. antara tips yg akak dapat dari blogger otai lagi adalah, rajin2 hyperlink kan website nuffnang di blog kita. good luck semua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. thanks kak sudi share info..

      Delete
  21. tahniah pha is... nk kena try jugak ni. tiba2 teringin plak. hehe

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah, murah rezeki. Bolehlah nanti beli Tetamu Istimewa..hehe

    ReplyDelete
  23. Tahniah2, Cikna balik penang Zinger Reloaded 1 ye,hehee........;-)

    ReplyDelete
  24. nice blog : jangan lupa singgah ke http://kainkapanku.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi