Sunday, March 23, 2014

CPUV #8 | Project Red DiGi

syukur lagi, sebab dapat cpuv yang ke lapan dari DiGi - Project Red. aku pun tak sure apadia "project red" tu, tapi bila tengok laman tu, macam promosi pasal DiGi Prepaid Mobile Internet je. 


DiGi Prepaid Mobile Internet


boleh tahan jugak promosi kali ni. nasib baik aku masih ada "maxis youth club" je (tarikh luput credit sampai bulan 6 tahun ni). lepas bulan 6 nanti, baru consider nak berpaling tadah dari maxis, tu pun kalau ada plan yg lebih bagus la..

sebab sekarang mobile internet masih lagi mengharapkan wifi U. dah keluar U nanti, memang nak kena fikir untuk mobile internet jugak. penting tu. dah jadi keperluan, bukan kehendak. terutamanya bila dah keje sebagai ahli farmasi nanti. 

so, kalau berminat, boleh la klik ushar kalau ternampak iklan tu. heheh.. 

49 comments:

  1. tahniah pha is.. menabung kfc dan singapore air.. salam hujung minggu.. :D

    ReplyDelete
  2. congrats. moga sy pun dpt juga nanti...

    ReplyDelete
  3. Tahniah Pha Is...VISA for you...

    ReplyDelete
  4. tahniah pha is.. Fiza isi tabung digi buat pha is...

    ReplyDelete
  5. tahniah bro..menabung di sini :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro... nnti saya balas.. :)

      Delete
  6. Alhamdulillah..murah rezeki...semoga murah rezeki selalu...^_^

    ReplyDelete
  7. Asssalammualaikum.. pha,

    tahniah pha dapat cpuv daripada nuffnang..

    mselim3

    ReplyDelete
  8. wahhh..mencurah2 cpuv dia.. bole simpan buat tabung kawen..hihi

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah . dapat rezeki .

    ReplyDelete
  10. Untung betul abg, saya tak pernah dapat CPUV =( Tahniah ye

    Taufiq singgah sini :) awksweetgitu.blogspot.com :) Support each other =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah try hanatr tiket kat nuffnang tanya diorg kenapa x pernah dapat cpuv tak..? dulu aku macam tu jugak.. hampir 3 tahun x dpt cpuv.. tanya diorg, akhirnya dapat jugak.. alhamdulillah.. :)

      Delete
  11. Alhamdulillah rezeki... tahniah Pha Is.. :)
    3x digi.. :D

    ReplyDelete
  12. semoga pha is terus murah rezeki.. menabung colgate dan inti.. selamat malam.. :D

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..rezeki..tahniah!^^

    ReplyDelete
  14. Wahh,bestnye dia...... Cikna pun dh b'paling tadah dari Youth club hjng thn lps,hehee....';-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. youth club..? 1st time dengar.. heheh

      Delete
  15. Murah rezeki...3 on going tapi satu pun xmuncul. Klik Nissan je ye...

    ReplyDelete
  16. yeay!tahniah pha is!rezeki2... :D

    ReplyDelete
  17. mobile internet..yup..utk keperluan..cuma skrg masih kehendak kot utk sy..hehe..

    btw, tahniah..-=)

    ReplyDelete
  18. Tahniah, digi 1 kali........;-)

    ReplyDelete
  19. Saya tak tahu pulak benda-benda macam ni :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...