Skip to main content

CPUV #7 | Tesco Online

alhamdulillah, murah plak rezeki aku dalam minggu ni. mulanya, cash out 8Share dah di-verified. sekarang dapat lagi cpuv terbaru dari Tesco Online. tengah-tengah sempit ni, ada jugak dapat berita gembira. syukur.. 


Tesco Online


aku sebenarnya lepas tengok iklan pasal tesco ni, baru tau kewujudan system pembelian online melalui tesco. senang la kalau dah boleh beli barang kat tesco secara online. memudahkan. 


harga dan promosi barang semuanya sama seperti di pasaraya tesco. boleh menjimatkan masa dan petrol kalau nak beli barang keperluan.

so, kalau nak tahu lebih lanjut, kalau ternampak iklan tesco online ni kat blog ini, boleh la pi terjah tengok. kalau tak keluar iklan tu, boleh je layari www.tesco.com.my


Comments

  1. tahniah Pha Is...mencurah2 rezeki masuk...alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... Tahniah Pha Is.. semoga dipermudahkan segala rezeki... aamiin..
    3x kfc... :D

    ReplyDelete
  3. Alhandulillah... Tahniah Pha is :)

    ReplyDelete
  4. Alhandulillah... Tahniah Pha is :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. murah rezeki dia :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. tahniah pha is.. akak dah lama tak dapat cpuv baru dari nuffnang, tak pasti kenapa.. menabung digi dan nissan untuk pha is.. salam hujung minggu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak..
      selamat berhujung minggu jugak..

      Delete
  7. Alhamdulillah...ada jugak tu CPUV..nuffnang baik bln ni..ekeke..
    click digi n visa kat sini.. :D

    ReplyDelete
  8. wah banyak rezki nuffnang utk pha is bulan ni ya...tahniah..kak suka klik2 jer.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah congrats pha is, rezeki tu, akak tumpang happy...

    ReplyDelete
  10. tahniah dik pha is... seronoknya, berganda-ganda rezeki yang datang

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...Rezeki datang lagi...Tahniah Pha Is...

    ReplyDelete
  12. Tahniah :)
    Datang singgah + klik iklan :)

    ReplyDelete
  13. kalau jadi ahli club... ade diskaun RM100 (kalau tak silap) untuk pembelian online pertama, tatau ada lagi ke tidak.. tapi barang dapur, keperluan ni tak feel la beli online ..... kalau barang tak perlu, gadget dapur ke, mainan anak2 ke, baju ke, ok la beli online :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. saya nk pergi beli barang kat tesco pun jarang.. kadang2 je..

      Delete
  14. Assalammualikum... pha,

    Moga pha ada rezeki dengan nuffnang nie.. k.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.. amiin.. wa a'laika aidhon..

      Delete
  15. Tahniah pha...dah lama tak jengah 8share

    ReplyDelete
  16. Wah, semakin bertubi-tubi rezeki masuk ya.

    ReplyDelete
  17. HA! Digi muncul... rezeki hang le

    ReplyDelete
  18. untunglah..rezeki kan...:DD terus je klik...hihihihi

    ReplyDelete
  19. Tahniah Pha Is, tesco 1 kali.........;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi