WW #80 | Say No To Valentine Day

valentine haram

Comments

  1. Kat Malaysia yang selalu lebih2 orang nak celebrate, kalau sini orang tka heran pun, komersil kat tv pun ser dua jer.

    ReplyDelete
  2. tak payah lah valentinenya... bukan ada makna pun..

    ReplyDelete
  3. tak dak maknanya nak sambut..bukan ajaran agama kita,^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu.. jangan menyerupai dan terikut2 ajaran lain..

      Delete
  4. orang rebut cri pahala tpi golongan yg suka sambut ni mencari dosa plk..ish2xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal.. cinta itu "buta".. dah x kenal dosa dan pahala..

      Delete
  5. Betul tu.. mmg tak boleh.. No NO nO!!!

    ReplyDelete
  6. Forever alone tu tak tahan haha.,

    tapi better forever alone dari buat maksiat

    ReplyDelete
  7. Valentine?....tak tau pun. Apa tu? ....xperlu tau pun, tak penting! :)

    ReplyDelete
  8. 14 Februari tahun ni jatuh hari Jumaat.. mencari keberkatanNYA lagi baik.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. duk i'tikaf dalam masjid lebih baik dari duk berdua-duaan di tempat sunyi..

      Delete
  9. Replies
    1. hahaha.. yg ni pun boleh.. tapi kalau boleh, produktif la sikit.. heheh

      Delete
  10. setuju! macam hari lain takleh berkasih sayang. kita umat islam janganlah terjebak dan menjebakkan diri..ok? :)

    ReplyDelete
  11. no valentine ! tu laa rakyat malaysia ramai yang terpengaruh dengan budaya barat . moga dijauhkan :)

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Haram betul sapa yang sambut . HEHE .

    ReplyDelete
  14. Ade ke gambar ni kat 9gag. Kelas kau 9GAG!

    ReplyDelete

Post a Comment