Tuesday, February 25, 2014

Saya Menang..!!!

mulanya, 22 febuari lalu, dalam aku dok BW di blog +munirah rahman , tetiba aku terperasan yang rupanya aku salah seorang pemenang dalam Ohsem Giveaway by Munirah Rahman yang dianjurkan beliau. hadiah berupa top up RM5 yang ditaja oleh blogger +Fatin Fana .. Alhamdulillah...


dan semalam, 25 febuari, setelah baru je sampai bilik dari kelas, dapat 1 mesej melalui PM inbox fb page aku (https://www.facebook.com/HikayatBudakPening) dari +Mohd Selim Zainal , mintak alamat. rupanya sebab aku menang Segmen Jom Beramah Mesra anjuran +Yumida Huda, dan saudara Mselim sebagai salah seorang penaja hadiah.

Alhamdulillah.. menang lagi. rezeki sungguh. kali ni dapat hadiah berupa Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran.


Alhamdulillah.. thanks semua..!!!


56 comments:

  1. wah...berita gembira nie...tahniah yea pha is...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah selasa...tahniah di ucapkan,semoga sentiasa di murahkan rezeki..

    ReplyDelete
  3. ASSALAM PHA IS...TAHNIAH...REZEKI ALLAH TERTULIS KPDMU DGN USAHA JUGA KAN...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Tahniah Pha Is.. :)

    ReplyDelete
  5. uish... bagusnya hadiah depa bagi - tafsir Quran lagi...
    omedetoo ne...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. tu yg saya excited lebih ni.. hehehe

      Delete
  6. Alhamdulillah Pha-Is. Tahniah ya..semoga rezekinya terus melimpah-limpah...

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...pha,

    mselim3 dah hantar hadiah pukul 11 lebih tadi.. guna pos laju. Kalu dah sampai nanti pape2 PM mselim3 k. Risau tak sampai aje...
    Pape terima kasih sudi join segmen ... dan tahniah menang k..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam...
      dah dapat.. thanks.. jaza kallahu khairan katsira..

      Delete
  8. Wahh.. terbaik Pha Is.. sungguh bertuah & murah rezeki.. alhamdulillah, semoga terus berjaya.. aamiin.
    Lepas ni jngn pening2 pala lagi eh hahaa... :D :D

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..murah rezeki pha is..tahniah :)

    ReplyDelete
  10. tahniah..tahniah!! dah nampak dah kat blog yumida semalam.. :)

    ReplyDelete
  11. tahniah.. rezeki mencurah2 ni :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah Abg Pha Is . Wahhh masyukkk masyukkkkkk (Y)

    ReplyDelete
  13. Rezeki bagi mereka yang mencuba dan berusaha. Tahniah!

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.. tahniah pha is.. churp2 je muncul..

    ReplyDelete
  15. rezeki tu.. alhamdulillah pha is.. :)
    klik nuff awak ye.. mama free subuh ni...

    ReplyDelete
  16. Wah...tahniah, banyak menang tu...

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. nada macam jeles je.. hehehe

      Delete
    2. penganjur segmen mana boleh jeles.. hehehe

      Delete
  18. tahniah buat pha is.. join segmen sana sini akhirnya membuahkan hasil.. ;)

    ReplyDelete
  19. Congratulation bro...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. Rezekiiii..kita menang GA xdpt2 hadiah...hahaha

    ReplyDelete
  21. seronoknyeeee.. tahniah Pha is :D Rezeki^^

    ReplyDelete
  22. untung lah. rezeki masyuk ye tahun 2014 ni :)

    ReplyDelete
  23. tahniah pha is,,ade lebih jgn lupe aku,hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...