Sunday, February 23, 2014

CPUV ke-5 | LANEIGE Serum Intense Lipstick

Alhamdulillah. check nuffnang, ada CPUV terbaru yang melekat kat blog aku. rezeki. tapi so far cuma 2 je yang on going. jadi la daripada tak ada langsung. kan... syukur je dengan apa yang ada..


LANEIGE Serum Intense Lipstick


aku rasa jarang cpuv iklan kosmetik yang melekat kat blog aku ni. mungkin sebab aku blogger lelaki dan aku kurang share pasal produk-produk kecantikan kat sini kot.


tapi, aku pernah buat survey dan aku dapati kebanyakan reader aku adalah perempuan. malah, ada yang berstatus 'taukey' produk kecantikan. antaranya Maya Omar, dan kak Lilynn Wifey Sham

so, yang mana berminat boleh la korang try tengok kalau ternampak iklan lipstick tu nanti. aku nak cakap lebih pun, aku bukannya ahli dalam bidang ni. aku mana pernah pakai lipstick. hehehe..


maa'ssalamah,
Pha is


47 comments:

  1. Replies
    1. lepas ni nak update nuffnang nak masukkan list cosmetic juga la :p

      Delete
    2. sila2. saya tick je semua jenis iklan.. heheh

      Delete
    3. mana ada.. x kaya2 pun.. heheh

      Delete
  2. Tahniah Pha Is..rezeki tu..Salam hujung minggu ya!!!

    ReplyDelete
  3. sebab blog ni hebat, tu yg cpuv masuk tu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..? x de la hebat mana pun.. baru setahun jagung.. hehe

      Delete
  4. ALHAMDULILLAH. hana pown dapat semalam :)

    ReplyDelete
  5. HAHA . Alhamdulilah , masyuk masyukk :D

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah Pha Is.. rezeki.. kurang sikit pening pala nih hehee.. :)

    ReplyDelete
  7. Bersyukurlah daripada aku yg langsung tak de...

    ReplyDelete
    Replies
    1. BM punya blog ramai pengunjung.. mungkin dari cpc pun, dah masyuk.. hehehe

      Delete
  8. tahniah pha is dpt cpuv.. da lama jgk x dpt cpuv.. huhu..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. rezeki juga tu. hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah pha is...

    pss...amboi ayat dia,..."aku mna pernah pkai lipstik"...hehehe....

    ReplyDelete
  11. tahniah pha is.. pengunjung blog phais ramai yang pakai lipstick (ramai wanita).. hehe..

    ReplyDelete
  12. wanita memang sukar dipisahkan dari kosmetik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2.. walau tak banyak, sikit mesti ada jugk tercalit satu dua..

      Delete
  13. hehe.. skg bru nampak iklan nuffnang menari2 kt blog.. ^__^ tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. sebelum ni asyik churp2 je..

      Delete
  14. assallam...slmt ptg singgah menabung...

    ReplyDelete
  15. hihihi.. iklan lipstick ye?. takpe, janji dapat tu dik.. tahniah.. mama tenyeh lipstick tu kat sini.. hihi

    ReplyDelete
  16. Tahniah pha is....untung la semakin hari bertambah cpuv...dh tlg click utk pha is...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...