Monday, December 30, 2013

Sudah Cukup Sudah..

tajuk entri entah apa-apa... kan?

apa yang cukup? apa yang sudah? ha.. ni yang nak cerita ni.

hampir 2 minggu lepas aku publish entri aku cash out 8Share buat kali yang kedua, minggu ni dah cukup duit untuk cash out lagi..!!!! okay, ni so far paling pantas aku kumpul duit melalui online. tapi tak de la sampai tahap jadi jutawan. hehe..


kalau nak merasa seronok seperti apa yang aku rasa sekarang, jom la join 8Share ni. daftar secara percuma. lepas tu, cuma share-kan iklan 8Share dekat laman sosial dan blog. senang je. klik baner bawah ni untuk daftar.


kalau tak tau lepas dah daftar nak buat macam mana, boleh tengok tips kat bawah ni :

tips share special 8share di laman sosial
cara ambil link iklan di 8Share
cara share iklan guna text
cara share iklan menggunakan gambar 


 semoga bermanfaat...

maa'ssalamah,
Pha is

95 comments:

  1. Replies
    1. w'salam.. ha ah.. tgh dalam proses..

      Delete
  2. Replies
    1. tu la kan.. jom la kita join gak :)

      Delete
    2. waa.. advance.. bagus la kalau dah join...

      Delete
  3. waahh,,,best nye... jeles2 ..hehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x perlu nk jeles.. jom sama2 join... boleh sama2 jana duit.
      kalau dah join, mungkin kena usaha lebih lagi.. heheh
      insyaAllah..

      Delete
  4. ok la tu da dpt merasa duit 8share

    ReplyDelete
  5. Tahniah ye, bestnyaaaa cash out lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. alhamdulillah.. rezeki. hari ni saya, esok lusa mana tahu rezeki huny plak..

      Delete
  6. Bijak mempromosi dan sedikit usaha...pasti ada hasilnya.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. alhamdulillah.. azlealee bila lagi nk try.. eheheh

      Delete
  8. Wahh.. alhamdulillah rezeki.. tahniah. Semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah....
      thanks.. smoga khir terus suksess juga..

      Delete
  9. Replies
    1. amboi.. smpai caplock maam tu, marah ka..? hehehe
      x pe, boleh usaha lagi.. insyaAllah..

      Delete
  10. Wooww... masyuk lagii... suksess...! :D

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. erk... errr... mai la penang. hehehe

      Delete
  12. rezeki jgn ditolak...hhee.... rezeki nak kawen ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... kalau dah rezeki, insyaAllah..

      Delete
  13. alhamdulillah.. tahniah pha is.. semoga terus murah rezeki.. menabung inti.. :D

    ReplyDelete
  14. tahniah yer pha is.. nuffng per cer?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuffnang pun baru cash out.. tgh tunggu dapat cek je.. hehhe

      Delete
  15. Replies
    1. erk.. dah laa x makan cendol..*tetiba*

      Delete
  16. waaa..rajinnya Pha Is. orang hari tu hangat2 tahi ayam je. lepas try buat sekali dua. jadi pemalas terus. tengok Pha Is dapat Masyuk gini. macam besss je. mecam sedapp je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kalau usaha, insyaAllah..

      Delete
  17. mudahnya dapat rezeki ya...nk juga tp xreti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x susah pun kak.. daftar dan sharekan iklan di fb je.. heheh

      Delete
  18. hana dah ada dah akaun nie. tapi nak letak ke sidebar blog masih tak jadi jadi. tak tahu la kenapa. huhu btw tahniah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..
      masalah coding ke..?

      Delete
    2. kalau x bleh share di blog, share di fb pun masyuk.. heheh

      Delete
  19. wahh.. licha stuck je kt situ.. huhu.. 23 ringgit. sedih.
    bagi la tips

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dah bagi dah hari tu. ada dalam entri "tips share special 8share di laman sosial".. boleh tengok kat situ...

      Delete
  20. mmg agak masyuk.. dah lama gak tak share.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. try share tengok. mana tau lepas ni lagi masyuk.. hehehe

      Delete
  21. pha is....cmne nk amek link utk blog...sebab rietta tgk xde spesific utk blog...klu yang lain lain kena trus log in, dan rietta pown xde ac tu semua...yang bleh dpt link cuma twitter...tpi bila letak kt blog xjd plak..kuar link sj...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akaun ada twitter, boleh terus ambik link tu dari tweet..
      kalau harapkan fb, skrg mmg x bleh ambik direct. kena share dulu link tu dekat fb. lepas tu pergi ke porfil fb, right click kat iklan tu dan pilih "copy link adress"..
      baru bleh dapat link iklan.. tapi share kat fb pun masyuk..

      Delete
  22. waaahhh..... jelesnya, mama singgit je.. haha

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  23. wah, untungnyer en.Pha Is ni.. (:

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. biasa je.. x de la hebat mana.. cik aisya pun boleh kalau mencuba.. hehe
      thanks..

      Delete
  25. yea..dah boleh cash out..tahniah pha is..kita memang suka 8share...

    ReplyDelete
  26. waaaaa..... orang yang rajin memang akan dapat habuannya kan?? rezeki akhir tahun. Alhamdullillah

    ReplyDelete
  27. wahhh..tahniah!! mesti pakai tip2 berkesan tu kan.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. harapkan tips2 yg saya share tu je la.

      Delete
  28. Sikit-sikit lama2 banyaklah.. ;)

    ReplyDelete
  29. Replies
    1. hehe.. try la join plak.. mana tahu boleh kumpul lagi cepat dari saya..

      Delete
  30. masyukkk lagi.. syukurlah rezeki dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  31. tahniah!tahniah!rezeki tu.. :)

    ReplyDelete
  32. thaniah.. rezeki tu :) nina xpandai lg bab2 ni.. nuff pun dh cukup

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa salahnya mencuba yg baru.. hehehe

      Delete
  33. Fuhh.. pantasnya dh boleh cash out lagik !! terbaik .. ^^

    ReplyDelete
  34. org kaya baru.. haha :) boleh belanja makan la noh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...