Friday, December 13, 2013

segmen: saya sayang blog saya

segmen anjuran Ayu Insyirah. klik baner untuk join

p/s :
-salam jumaat
-malam ni nk kena masuk wad lagi. isnin plak ada quiz. hmm... study atas katil dalam wad je la.

69 comments:

  1. moga cepat sembuh,rajin-rajin makan ubat :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegment.. awak leh le..join segment saya.. semoga cepat sembuh..
    http://orlyloveshop.blogspot.com/2013/12/segmen-orlylove-u-i-love-orlylove2.html


    ReplyDelete
    Replies
    1. okay.. nnti saya tengok macam mana..

      Delete
  3. Replies
    1. x de la rajin sangat.. biasa2 je.. hehe

      Delete
  4. eehhh blom selesai ke (lab rat) tu? igtkan dah selesai...stdy kt spital lew jwonye....

    PS...i love my blog too....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah selesai dah sebenarnya... ni utk kajian ubat lain plak.. hehehe..

      Delete
  5. berehat smbil studi...moga cpt sembuh.

    ReplyDelete
  6. wahh.. pha is buat BE lagi ke?? hehe.. gudluck bersegmen ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. dari dok goyang kaki saja, baik goyang kakai dalam wad.. dapat gak duit.. hehehe

      Delete
  7. ni sakit ke BE? hehe selamat bersegmen

    ReplyDelete
  8. Salam Jumaat, rajin bersegmen sekarang ni... :)
    Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  9. goodluck!! =)

    cucuk lagi?? herrrrr..sooo scary..

    ReplyDelete
  10. Selamat besegmen dan semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  11. get well soon pha is! and good luck! do the best for your quiz :) selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  12. tq ye sudi join segmen ayu.. ada masa nanti boleh la blogwalking... tambah kenalan tambah follower blog...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/senarai-rakan-blogger-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen.. :) study rajin2 ye .. hihih

    ReplyDelete
  14. Mcm best je segmen ni.. all the best Pha Is.. :)

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen. masuk wad lagi? semoga selamat belajar atas katil pesakit ea. haha :D

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen..kalau pening or migrain boleh try b-complex dan ostematrix..just sharing :)

    ReplyDelete
  17. Selamat bersegmen semua, to pha.. semoga cepat sembuh ok

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen sambil relax-relax kat wad ya....

    ReplyDelete
  19. sgood luck for the segmen and exam bro..mungkin ini time utk ko berehat kat wad sambil study..apa2 pun aku doakan supaya ko cepat sembuh...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. Moga akak tak lupa password blog lepas 10 tahun nanti.. kihkihkih..

    Jaga diri baik2.. kalau dekat boleh gak akak bawak 3 askar kecik ni tgk pha is.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. x pe, saya bukannya sakit apa2 pun.. saja seronok2 goyang kaki kat wad cari duit.. hehehe..

      Delete
  21. Replies
    1. saja.. x sakit apa2 pun.. masud wad jadi tikus makmal test ubat.. hehehe dapat gak duit..

      Delete
  22. Salam jenguk singgah sambil menabung sony & sony.. semoga cepat sembuh.. :)

    ReplyDelete
  23. Singgah dan follow sini. jemput ke blog saya :)

    http://iemanzahri.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  24. Ziarah sini juga, dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  25. Hai..salam perkenalan..saya dari segmen yg sama..dah follow u, jemput menyinggah n follow http://mayabeautyempire.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. dah follow dah sebelum ni...

      Delete
  26. kumpul ongkos BE gi beli bike idaman mu itu ok adikku .. yeay!! nnt pha is kawin naik bike.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... insyaALlah.. tapi kalau nk harap duit BE ni, mcm x cukup je nk buat beli bike.. boleh la kalau stakat nk survive hidup kat U ni.. hehehe

      Delete
  27. saya dari segmen yg sama jenjalan kat sini..
    salam kenal

    ReplyDelete
  28. Salam Pha Is, saya Hanih Borhan, datang menyinggah dr segmen yg sama! ;)

    ReplyDelete
  29. Datang dari segmen yang sama. Done follow :). Followback please? :)Saya baru buat blog ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum.. Shawal singgah dari segmen yang sama..

    Jemput join segmen bloglist Shawal juga ye.. :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-di-mohd-noor.html

    ReplyDelete
  31. salam. singgah + follow sini dari segmen yg sama. jemput singgah. :)

    http://manislolipop47.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete