Skip to main content

Segmen Azam Blog 2014 by HBP

klik baner untuk join sebelum 2 Januari 2014 jam 12.00 tgh hari

eh, apehal aku join segmen anjuran sendiri nih? ah, suka hati aku lah... segmen aku.. hehehe.. so, back to the segmen, jom tengok azam aku plak untuk blog ni.

azam blog tahun 2013

nak mencapai 1k follower -alhamdulillah
nak minimum 10 orang komen untuk setiap entri - alhamdulillah
nak dapat cpuv nuffnang- alhamdulillah
nak anjurkan minimum 1 segmen - alhamdulillah

azam blog tahun 2014

apply adsense sampai dapat (dah 2 kali dah apply tak dapat)
domain sendiri (masih difikirkan nama URL yang sesuai sebab "pening-pala" tu macam tak best je)
follower mencapai 3k google friend connect dan 2k untuk G+
unique visitor minimum 300

cukup dulu kot stakat tu.. mungkin akan ditambah dari masa ke semasa, bergantung kepada keadaan nanti..

so, sapa yang belum join, jom sama2 memeriahkan lagi segmen ni. selain dapat tambah kenalan dengan ber BW, dapat jugak kita tingkatkan tahap pencapaian blog dengan azam dan semangat untuk blog masing-masing. insyaAllah..

maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. Tahniah atas kejayaan dan selamat berjaya untuk azam baru wahai tuan punya segmen:) Bila kita bersyukur, Allah akan tambah lagi dan tambah lagi! In sya Allah~

    ReplyDelete
  2. Tahniah, bukan mudha kn nk berjaya...apapun u the best sbb usaha sungguh2..:D

    p/s: Lyeen nak ajak semua bloggers utk join PENCARIAN dekat blog Lyeen dekat sini http://ciklyeen.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-dan-review-blog.html

    ReplyDelete
  3. in sha ALLAH akan tercapai azam 2014 tu. dan tahniah sebab berjaya capai azam 2013 :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. alhamdulillah. Semoga Pha Is terus sukses... aamiin.

    ReplyDelete
  5. Insha Allah akan tercapai apa yang dicitakan tu :)

    ReplyDelete
  6. eh2, kenapa dua2 tu tahun 2013? satu lagi 2014 lah kan?

    tahniah utk yg dah berjaya dan all the best utk azam tahun baru.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. typo.. nasib baik aisya perasan.. thanks..

      Delete
  7. ingat dua entri yang sama tadi. hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain.. ini saya join segemn.. yg lagi 1 tu, saya anjurkan segmen... heheh

      Delete
  8. semoga azam pha is menjadi kenyataan.. insya-Allah.. menabung transitions.. :D

    ReplyDelete
  9. letak pening(dot)com pon ok ape.. :D

    dah bookmark.. nanti husna join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk.. pening(dot)com rasanya dah ada orang ambik..

      tgh consider sama ada budakpening(dot)com ataupun hikayatbp(dot)com..
      hmm...

      Delete
  10. All the best Pha Is.. bole ke tulis "bw dari segmen yang sama" ahaksss

    ReplyDelete
  11. ok da url hehe senang ingat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ke..? mcm pelik plak nk ada "sempang" tu..

      Delete
  12. tahniah pait.. semoga azam 2014 akan tercapai macam azam 2013 yang jugak tercapai dgn maju dan jayanye.. yeay!! yavedavedooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak.. amiin.. smoga azam kak pun tercapai jugak..

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal