Friday, December 27, 2013

Digi Prepaid Mobile Internet | Promosi Akhir Tahun

Di akhir tahun 2013 ni, bersempena dengan kedatangan tahun baru, Digi Prepaid Mobile Internet ada buat promosi tahun baru. diorang ada tambah quota internet dari plan Prepaid Mobile Internet yang asal. so, lets cekidaut...

Digi Prepaid Mobile Internet



untuk maklumat lanjut lawati : Digi Prepaid Mobile Internet

p/s : sekarang, aku masih lagi mengharapkan wifi percuma U. dah keje nati baru igt mula nak cari plan untuk Mobile Internet...

31 comments:

  1. murah juga harga bulanannya.. klau celcom rm30/bulan/1gb.. akak guna yang tu sekarang ini.. isi tabung inti dan churp2.. :D

    ReplyDelete
  2. ingat nak cuba juga guna digi nanti.. setakat ni guna celcom dgn maxis je..

    ReplyDelete
  3. mcm best je ni..tp kat hutan ni ssh nak dpt line digi.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat hutan.??? tinggal dalam hutan ke..? hahaha

      Delete
  4. Replies
    1. entah.. so far saya bukan pengguna digi lagi..

      Delete
  5. Ini MAXIS prepaid.

    WBB 1Day 200MB - RM3 200MB 1 Day RM 3

    WBB 1Day 600MB - RM5 600MB 1 Day RM 5

    WBB 3Day 750MB - RM10 750MB 3 Days RM 10

    WBB 7Day 1GB - RM15 1GB 7 Days RM 15

    WBB 10Day 2GB - RM25 2GB 10 Days RM 25

    WBB 30Day 2GB - RM48 2GB 30 Days RM 48

    WBB 30Day 4GB - RM68 4GB 30 Days RM 68

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maxis 30 hari RM48 2GB
      Digi 30 hari RM30 1GB

      Delete
  6. Saya mmg duna DiGi utk hp.. setakat ni mmg tiada masalah lagi.. alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. bagus la kalau macam tu..

      Delete
  7. Assalammualaikum...pha,

    Digi masih terkenal dengan plan termurahnya kan...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam...
      ha ah. tapi org kata coverage kureng plak..

      Delete
  8. husna tak guna digi..
    org cakap digi ni utk org yg bercinta je.. =P

    terjah digi year end promo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ha ah.. sbb calling murah..

      Delete
  9. yeah kalau da free guna smpai lebam!

    ReplyDelete
  10. line dia ok tak? ingat nak beli tapi masih survey lagi, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah.. xpernah lagi pakai digi.. nk tolong promot je.. heheh

      Delete
  11. guna P1Wimax.. best lah ada wifi U percuma pha is..:) jimat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. untung jadi student.. hehehe

      Delete
  12. Replies
    1. sama la.. pakai wifi U je dulu... dah keje nnti baru nk cari.. hehe

      Delete