Cash Out 8Share #2

Alhamdulillah, dah cukup duit 8Share aku untuk cash out. ini dah kali kedua aku cash out 8Share. baru tadi dapat payment advice. kali ni aku ambik masa lama sikit untuk kumpul duit, tak macam masa mula join dulu. Sebab aku dah macam malas nak promot iklan sikit. Tapi, malas-malas pun, dapat la jugak. hehe..

payment advice

Duit nuffnang pun baru je semalam aku tekan button cash out. Tapi nuffnang nak kena proses lambat sikit. lebih dari sebulan. Yang 8share ni memang cepat diorang proses, bergantung kepada tarikh korang tekan button cash out.

daftar 8Share


so, bagi yang belum daftar dengan 8share lagi dan teringin nak cuba, boleh klik kat baner bawah ni. simple je cara nak daftar, semudah ABC..

invite 8share

lepas dah daftar, korang boleh terus pergi ke bahagian "special" dan share iklan tu di laman sosial yang korang ada sama ada facebook, twitter, google+, dan sebagainya. Step nak share semua ada dalam tu.

dan kalau korang nak share iklan di blog, boleh tengok tutorial kat bawah ni :
cara ambil link iklan di 8Share
cara share iklan guna text
cara share iklan menggunakan gambar

selamat mencuba!


maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. Replies
    1. tahniah juga :)

      nanti nak usha 8share la.. BW pun baru tau ni..

      Delete
    2. thanks.. sila2.. mana tahu boleh masyuk dengan 8share ni...

      Delete
  2. Replies
    1. sapa yg x seronok kalau dah dapat duit.. yer dok..? heheh

      Delete
  3. alhamdulillah murah rezeki pha is.. tahniah.. :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. x pe. slow2... kna rajin dan bersabar.. inysaAllah..

      Delete
  5. tahniah2.. dlm malas2 pun masyuk jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. boleh la rezeki Allah nk bagi.. heheh

      Delete
  6. bestnye.. 8share aefa tak smpi 10rgt pon hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena usaha lagi la tuh.. insyaallah..

      Delete
  7. tahniah pha is.. sambil malas sambil masyuk.. :)

    ReplyDelete
  8. yeahh..pacikk pha is kayooooo~ belanja la pha is. heheee. murah rezeki dalam malas2 pun eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana hado.. x kayo mana pun.. hehehe

      Delete
  9. Ehem.. ehemm.. amboiii masyuk orang tu yea... :)

    Nak soping apa duit tu? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg harga barang semua naik kak.. takat rm50 tu x bleh nk shoping buat apa2 pun.. heheh

      Delete
  10. aku pun dah boleh cash out tapi belum buat lagi..maybe lepas hujung bulan nie baru aku cash out kot..hehehe

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Bestnya.... Tak pernah dpt lg...
    thanks for the tutorial.

    ReplyDelete
  12. untunglah..sy first pun belum pernah cashout, coz malas nak promote

    ReplyDelete
  13. Tahniah :-) kira bonus di hujung tahun la ni yer. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. lebih kurang macam tu la kot.. heheh

      Delete
  14. waahh.. bestnye.. tahniah pha is..x mau belanja ke? hihi.. hari tu dah cuba utk share iklan di blog.. tapi macam tak jadi je.. then remove balik. Nantilah cuba buat lagi. Huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. thanks.. tgh consider nk buat GA nnti.. heheh
      x pe, klau x bleh share kat blog, share kan je kat fb. lagi masyuk..

      Delete
  15. saya langsung tak reti nal share benda ni

    ReplyDelete
  16. pha murah yee rezeki..meh la turun ilmu kt tb sikit

    ReplyDelete
  17. Rezeki...sambil blogging ada juga rezeki masuk, alhamdulillah...

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. hehe.. boleh la.. try la plak.. mana tau rezeki lagi mrah dari saya ke..

      Delete
  19. Tahniah..kita pun dah dapat advice on second cash out...kita prefer 8share ni coz senang nak promote...

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. erk..? boleh, tapi x bebaloi plak nk pos gula2.. heheh

      Delete
  21. Tahaniah...nak join jugak la...nuffnang rietta msih blom berjaya dpt....

    ReplyDelete
  22. salam singgah. baru ku tahu pasal 8share. tak penah dengar lak sebelum ni. hehehe. wajib cuba ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2.. mana tahu rezeki murah lepas ni..

      Delete
  23. Replies
    1. err... err... hmm.. kalau pha is buat GA mana mana..? hehehe

      Delete
  24. tahniah...akak punya belum lagi cash out.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe, slow2.. insyaALlah, nnti cukup la tuh. :)

      Delete
  25. untungnyee bro fais . deeya takreti sangat guna ni . duit deeya pun ciput jee nak cash out . tapi alhamdulilah , tumpang hepi untuk bro kite ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. try share, kumpul duit sikit2, lama2 jadi bukit.. :)

      Delete
  26. datang untuk klik nuffy plak...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  27. ramai blogger join ni, tp sy blom terpanggil lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila lagi..? x kan nk tengok saja.. hehehe

      Delete
  28. wah boleh blnja ah pasni..hehe :P

    ReplyDelete
  29. singgah lagi.. betul la pha is.. 8share ni memang lagi sng nak kumpul earning.. :))

    ReplyDelete
  30. dulu pernah register ni.. tapi dah lama tak buka dah.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. try la bagi aktif balik.. mana tahu rezeki murah nnti.. :)

      Delete
  31. Tahniah ^_^ Kami tak pernah cash out lagi.. on the way :P

    ReplyDelete

Post a Comment