WW #66 | Kawasaki z1000 2014

wordless wednesday

sugomi, z1k, kawa, naked bike, superbike





maa'ssalamah,
Pha is

anda mungkin juga meminati :
party untuk student university anjuran U.O.X.. habis la rosak budak2 U kita...
Inikalilah!!! untuk mengundi parti yang lebih meletop.
peluang menang tiket free perlawanan bola di UK..!!!

Comments

  1. Replies
    1. hahaha... sama la.. boleh tengok je la.. nk angkat x mampu.. lagipun dah ada yg lain yg berkenan dihati..

      Delete
  2. memang terbaik, suami akak pun tengah ricky2 motor kawasaki baru...wakakakaka...orang lelaki memang minat kan???

    ReplyDelete
    Replies
    1. x semua lelaki minat.. tapi ada jugak perempuan yg minat.. heheh

      Delete
  3. Dah macam trasformer!
    Gempak design...lagi gempak kalau dapat tunggang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. x dapat beli, tunggang kejap pun jadi la..

      Delete
  4. Woww klu dpt mesti gempak... tp org lelaki la...pompuan tak berapa nak minat

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, kalau perempuan bawak, lagi GEMPAK.. hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. yg ni boleh tengok je la.. nk angkat x mampu.. xj6 tetap dihati.. heheh

      Delete
  6. fuiyoo.. bapak besar moto ni.. sorang je boleh naik, takleh bawak penumpang.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, boleh la.. apa x bleh plak.. yg belakang yg kaler hijau tu seat penumpang.. kusyen tu.. boleh duduk kat situ.. hehe

      Delete
  7. Untuk wanita cam saya... "ermm.. biasa jerr... !!" .. hik3x...
    Jangan maree...!

    ReplyDelete
  8. selalu nmpk kawasaki lalu "waa kawasaki".. tapi sebenarnya tak tau pun ape best nye moto2 cmni heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. power.. yg bestnya adalah power, dan ofkos juga sebab design yg style.. hehe

      Delete
  9. Setiap kali tgk motor macam ni mesti bayangkan belalang.. hehe.. :-)

    ReplyDelete
  10. Wah best.. superbike mmg syok.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. tengok pun dah syok.. kalau naik, mesti lagi syok..

      Delete
  11. Replies
    1. dah keluar dah, tapi x masuk pasaran malaysia lagi..

      Delete
  12. ke main lagi kawasaki tu berpusing 360' di atas tu yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... nk tunjukkan betapa hebatnya moto tu.. hehe

      Delete
  13. Replies
    1. time korner baring la baru layan.. hehe

      Delete
  14. Replies
    1. bnda alah ni mana keluar lagi kat malaysia.. heheheh

      Delete
  15. bijok2..bini pom x leh ikut..muatan penuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, boleh ler.. tu boleh duk 2 org.. yg hijau kat belakang tu, seat penumpang. boleh duduk kat situ..

      Delete
  16. Replies
    1. pergh.. jarang perempuan yg ada dream bike mcm ni. hehe

      Delete
  17. tak minat motor besar.. hihi. :>)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. nk buat macam mna kalau dah x suka.. heheh

      Delete
  18. eh eh...hobi zaza dulu suka kumpul gambar kawasaki...haha...terasa nak buat pulak entri kenangan minat kawasaki nih.. :)

    ReplyDelete
  19. Cun jugak nie....hmmm...bleh dipertimbangkan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..? nk beli ke..? pha is pun mcm x mampu ni.. heheh

      Delete
  20. kalau laa aku ade duit, dah sure aku sambar..nak sambar utk ko pun bleh bro..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. bagus la.. tu pu kalau banyak duit.. kan..

      Delete
  21. Dgr cita bulan 1 baru leh booking. Skg akan masuk pasaran india dulu. N harganya maybe mahal skit dr model 2013. Katanya up 2-3k camtu. Tp mmg bbaloi la. Bnyk y dupgrade. Mmg tbaek

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. hmm. moto mcm ni memang stakat "boleh tengaok" je la.. nk booking pun takut.. heheh..

      Delete
  22. Replies
    1. baru je mimpi beli moto. tapi bukan moto ni. moto kawasaki z800

      Delete

Post a Comment