Skip to main content

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


Comments

  1. Macam senang jek... macam mudah jek.. macam nak join jek... haha.. gud luck Pha Is :)

    ReplyDelete
  2. Slmt ber GA.. good luck Pha Is.. :)

    ReplyDelete
  3. sekarang dah tak berapa nak sempat nak join segmen,, sibuk.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. datang balas kunjungan..gud luck :)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen dan semoga berjaya

    ReplyDelete
  6. http://diariemma.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    nak join jugak

    ReplyDelete
  7. selamat berGA.. gud luck eh?

    isi tabung VW & INTI.. :D

    ReplyDelete
  8. ada gambar baju nya tak...selamat bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar baju ada kat blog tuan penganjur segmen..

      Delete
  9. Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini.. leeza join juga. jemput berkunjung ke blog SANTAILEEZA......
    GOOD LUCK ....

    ReplyDelete
  11. GOOD LUCK!
    Jom join GA aina hadiah GEMPAK! :D
    http://sirambotmaggi.blogspot.com/2013/11/super-friends-giveaway-by-aina-afiqa-e.html

    ReplyDelete
  12. Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

    ReplyDelete
  13. salam join segmen yang sama gak huhu. semoga berjaya ye :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum dan selamat petang..
    hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
    gudluck dari saya ! :D

    http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam...
      thanks.. dan good luck juga..

      Delete
  15. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    Dari giveaway sama :) Follow sini!

    ReplyDelete
  16. hai,

    salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

    jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..
      salam perkenalan juga..
      dah membalas singgah.. :-d

      Delete
  17. bw sini and follow
    dri segmen yg sama
    gd luck :)

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. dah membalas kunjungan dan follow. :-d

      Delete
  18. balas kunjungan. gudluck :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  19. gd luck..done follow n klik nuff =)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang same

    jemput singgah ke blog

    http://www.azhafizah.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..
      thanks.. sidah dibalas kunjungannya..

      Delete
  21. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, jom join segmen simple di blog fafa. Suka hati nak buat entry ke tak. XD harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Segmen biasa-biasa je ni :)

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.. thanks..
      nanti saya tengok... :)

      Delete
  22. Assalam, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  23. hai, BW here..done follow..:)
    http://mummyrio.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama :3

    http://inpiniteuo.blogspot.com/2013/11/t-shirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  25. salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.. okay, saya dah singgah membalas kunjungan.. :)

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal