Saturday, November 30, 2013

top referral november melalui bloglist

bulan november sudah sampai ke penghujungnya.. jom kita lihat senarai top 10 referral terbanyak ke blog Hikayat Budak Pening ni. mereka adalah menymbang trafic ke blog hikayat budak pening terbanyak dari bloglist masing-masing.

sumber data dari : histats.com

mereka yang dimaksudkan adalah :

1. Kaki Travel Khairuddin (http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/)


2. Dunia Kecil (http://blogmizzaiza.blogspot.com/)


3. ♥♫ ʈѐnʈΆתԍ CᴉK HaNa ♫♥ (http://lifecikashacikhana.blogspot.com/)




4. Panduan Blogger Blogspot Malaysia (http://www.hasrulhassan.com/)
5. Munirah Rahman Official Blog (http://munirah-serupasama.blogspot.com/)
6. Cerita Ida (http://idasyuhada.blogspot.com/)
7. Blog Santai Bloglist (http://bsbloglist.blogspot.com/)
8. Blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba (http://aizamia3.blogspot.com/)
9. Cerita Tentang Kami (http://sepupusepakat.blogspot.com/)
10. Si Ratu Di Hati Si Dia (http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/)

jom berblogwalking di hujung minggu....

57 comments:

  1. wahhhh.. tahniah buat yang tersenarai...

    ReplyDelete
  2. akak pun ada juga ya.. terima kasih pha is.. selamat berhujung minggu.. :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. mana tahu bulan depan ima pulak yg tersenarai.. hehehe

      Delete
  4. Tahniah....bila larr nk psang blik bloglist rietta nie...xde bloglist, ssah nk BW...

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada yang tersenarai..insyallah one day nama aku pulak naik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. tahniah,,,,,,teringin jgk nak msuk carta tu.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah, bulan depan boleh kot masuk.. heheh

      Delete
  7. Tahniah... tahniah.. tahniah... :D

    ReplyDelete
  8. lol blog kita pun ada, terima kasih..:) tahniah juga buat yg lain..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada... sama2.. thanks jugak sbb menyalurkan referre kat blog ni..

      Delete
  9. Wah.. tahniah kpd sahabat blogger & semoga Pha Is terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  10. hahahhahah wahhhh tempat ke tiga seyh. hik2. :D

    #terima kasih masukkan hana dalam senarai pada pha is dan jugak histats.com :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. :)
      mana tahu bulan depan maszie masuk senarai plak.. heheh

      Delete
  12. untungla tersenarai ye...hehe.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. mana tahu bulan depan rokot tersenarai jugak.. hehehe

      Delete
  13. Aik my bloglist pun ada ya...nyway tahniah untuk semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada... thaniah juga buat raudzah..

      Delete
  14. Replies
    1. ini based from top referral dari bloglist.. yg lagi 1 tu based from pengomen terbanyak.. lain tu.. hehehe

      Delete
  15. Replies
    1. erk.. (-_-')
      x pe.. mana tahu tahun depan bleh masuk list.. hehehe

      Delete
  16. hoyey!! no 10.. time aceh yer pha is adikku.. :)

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum...pha,

    tahniah kepada yg tersenarai... moga pha sukses selalu dalam blogging..

    mselim3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...