Tuesday, October 22, 2013

Buat Duit Dengan IklanSticky


tetiba tadi aku terbaca tentang IklanSticky.com. dah nama pun iklan kan, so dia ni macam 8share la lebih kurang. korang daftar, share iklan diorang, dan korang akan dibayar berdasarkan bilangan klik yang berjaya korang dapat. setiap klik, korang akan dapat RM0.15 (bergantung kepada bilangan klik)


tapi, personally, aku pun macam tak beberapa nak yakin sangat pasal IklanSticky ni. benda ni baru lagi. aku tengok, bilangan agen yang dah daftar pun baru je 129 orang. tambah plak, dah terang-terang program ni masih lagi dalam tahap "beta" seperti yang tertulis kat baner diorang (kat atas tu).

Buat Duit Dengan IklanSticky


so, kalau korang teringin nak join. dipersilakan atas risiko tanggungan sendiri. aku pun baru tadi je try join. nanti kalau okay, aku cerita lain. kalau nak join, atau sekadar nak tengok-tengok apa dia IklanSticky ni, boleh klik kat baner diorang kat bawah ni:


selamat mencuba..!!!!

ma'ssalamah,
Pha is

31 comments:

  1. nuff tu sensitif sikit....bila join iklan cap lain, nuff apsti tarik balik keahlian serta kurangkan saham kita.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut jugak, kalau join syarikat competitor nuff, baru diorg tolak status glitteraty tu...

      Delete
  2. nak buat iklansticky ni memang berminat. tapi sebab terlalu baru. nak wait n see dlu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. kita lihat dan tunggu dulu mcm mna..

      Delete
  3. Replies
    1. yup.. pilih mana yg berkenan dihati..

      Delete
  4. Makin banyak company macam ni tumbuh kat malaysia

    ReplyDelete
  5. thanks for sharing. tapi rasanya saya setia kat nuffnang je kot..hi..hi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. x pe la kalau mcm tu.. tapi kalau nk tengok2 je pun boleh... hehe

      Delete
  6. bagus juga iklan macam ni.. tak berikan kesan kepada status glitterati nuffnang ke pha is?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu saya tak pasti.. x sure sama sama ada bagi kesan atau tak.. tapi, rasanya konsep tu sama dengan 8share semua tuh.. bukan mcm konsep advertlets dan sebagainya..

      Delete
  7. hidup penuh risiko. kalau berani, boleh teruskan.

    ReplyDelete
  8. makin bertambah syarikat pengiklan sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. pelung untuk blogger mcm kita jugak.. hehe

      Delete
  9. ikaln-ikaln dan iklan..semua makin maju

    ReplyDelete
    Replies
    1. dunia makin maju.. blog pun kena maju..

      Delete
  10. Uiks....ada plak yg bru....8shard pown lom join...blom start stdy pown....sbuk sket skank nie...

    ReplyDelete
  11. x salah mencube..
    salam.. bw sini.. dr segmen mialiana.com..
    done folo sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. dah pernah follow dah sebelum ni..

      Delete
  12. bagus pha is. berani mencuba. moga2 tak ada la beri kesan pada nuffnang. kalau tak beri kesan kan, pha is gtwu. hana boleh try ke kan. hahahha :P

    ReplyDelete
  13. Hello baca info terkini , sekarang iklansticky dah jadi scam !pay per click telah dikurangkan sebanyak 70% . Baca lebih banyak di sini
    http://www.how2dollars.com/2013/11/iklansticky-review-scam-company-not-recommended.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...