Friday, September 6, 2013

mereka rajin komen episod 4

suka hati je kan aku nak buat entri top 10 pengomen tegar ni bila-bila masa je yang aku nak buat. last time aku buat entri "mereka rajin komen episod 3" bulan jun yang lepas. sekarang bulan september. sebelum tu, bulan Januari.

bila aku tengok senarai top 10 "pengomen yang pening" tu dah ada nama baru, baru aku buat entri ni. yer la, baru boleh buat perbandingan. siapa yang masih bertahan, siapa yang baru masuk "pencalonan", siapa yang tersingkir. hehehe.. macam reality tv la plak..

okay, senarai top 10 pengomen tegar untuk episod kali ni adalah:

1.Mizz Aiza (Dunia Kecil)
okay, ini pencalonan baru. baru masuk, terus naik ke tangga pertama. hebat tak hebat  cik mizz aiza ni. so, memang tak rugi kalau korang terjah blog beliau.

2. HeNRieTTa JoSe
naik satu anak tangga. episod lepas di tangga ke-3. yea..!!! gadis yang sungguh misteri. hehehe...  tahniah buat Rietta.

3. aizamia3
episod lepas di tangga ke-5. kali ni naik 2 anak tangga. mak budak a.k.a remaja purba ni memang rajin balas komen. hehehe..

4. Dhia Dirham
juga pencalonan baru. terus naik di tangga ke-4. tahniah.. dhia.. kat blog lain pun beliau rajin komen, sampai dapat hadiah bookmark "top komentator" lagi..

5. Nadya Dyana
juga pencalonan baru. top5 tuu...

6. W. Mastura
episod lepas mastura ditangga ke-9. kali ni naik 3 anak tanga. tahniah mastura. nak tahu kisah hidup gadis student engineer, boleh terjah blog beliau.

7. Bin Muhammad
pencalonan baru. rekod pengomen lelaki ke-2 yang berjaya masuk dalam list top 10 pengomen tegar, selepas abdoos dalam episod minggu lepas.

8. abdooss
masih kekal di tangga kelapan. antara pengomen terawal blog ni yang masih setia bertahan. hehe...

9. munirah rahman
pencalonan baru. beliau memang rajin komen. sungguh.! rajin komen kat blog, rajin komen kat google+...

10. Normi Nieza
turun 4 anak tangga. episod lepas, cik nor di tangga ke-6. tak pe, masih lagi setia bertahan dengan pha is. hehehe..

akhir kata, terima kasih banyak-banyak buat korang yang sudi komen di blog Hikayat Budak Pening ni. tanpa korang, siapalah aku.. heheheh

26 comments:

  1. ramai blogger yg sama rajin singgah blog sally jugak

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..
    Walaupun selesa di tempat ke-8, saya masih impikan tempat pertama!
    Jaga-jaga Mizz Aiza ! :)

    ReplyDelete
  3. pengomen yg tegar..boleh buat lagu tegar pada si pengomen..terbaik ;)

    ReplyDelete
  4. mak budak singgah jenguk sini.. ;)

    ReplyDelete
  5. diorang minat komen sebb blog ni tak pening kot, haha, ada chance nak masuk calon nih , hehe

    ReplyDelete
  6. woaa thankyu :) nie semangat nak komen agy hehe

    ReplyDelete
  7. eh?? ada jugak ke nama? haha.. :D
    adoyai...

    ReplyDelete
  8. confirm dah tak masuk carta pengomen sebab dah jrg sgt blogwalking..hehe
    apa pun tahniah pada yg masuk carta..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe... kak nik dah bleh masuk katagori pengomen tetap dah.. hehehe

      Delete
  9. tahniah untuk dorang sume...heheheh...

    ReplyDelete
  10. dah tak boleh masuk percalonan..km x dan nak update blog,tak dan nak ziarah blog orang lain..hahahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...