Friday, August 16, 2013

segmen | Saya nak duit raya Cik Misya!!!

segmen oleh Cik Misya (Aimi Syahirah). klik baner untuk join, sebelum 20 ogos 2013 jam 12 malam.

atas permintaan tuan puan segmen, aku nak story sikit pasal duit raya yang pernah aku dapat seumur hidup.

masa kecik tiap-tiap tahun aku dapat duit raya dari Tun Pak Lah, mantan perdana menteri malaysia yang ke-5 (ko hado?). maklumlah, aku ni anak yatim dan miskin dalam parlimen kepala batas. so, dapat la tiap2 tahun salam pak lah. duit raya dari pak lah saja, konfom tiap2 tahun RM100. best woo... sekarang dah besar, dah tak dapat dah.

cukup dulu kot cerita pasal duit raya takat tu. cerita banyak-banyak pun bukan boleh pergi melancong luar negara pun. *eh, tetiba pulak. hehehe*

so, disini aku nk tag :
1. Edo Hayra
2.  Mizz Aiza
3.  Syazana Zainn 



17 comments:

  1. gud luck...bapak best dapat seratus tuh terus dr srg individu...:)

    ReplyDelete
  2. Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

    ReplyDelete
  3. Gd luck....dapat duet raya pak lah...cemburu nie....ekekekeke.....

    ReplyDelete
  4. datang beraya kat sini :)
    dari segmen yg sama juga

    ReplyDelete
  5. duit raya dari pak lah? waaa bestnya dapat salam dengan PM.

    ReplyDelete
  6. hahaha (gelak kuat2)
    thanx banyak2 sebab tag edo
    tapi apa kan daya, edo tak berkesempatan nak join..
    uncle broadband ni macam tamau bagi edo join je.. lambat giler loading.. esk edo try len ek hehe

    ReplyDelete
  7. Hye saya balas kunjungan di sini :) Selamat bersegmen dan goodluck ^^

    ReplyDelete
  8. terima kasih sudi tag akak.. insya-Allah akan join last minute.. ehe.. good luck ya.. :D

    ReplyDelete
  9. salam..adda singgah dari contest yg sma.. :)

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan.. smoga berjaya.. ;)

    jm join giveaway ni?
    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  11. Untung tu dpt dr tun pak lah..
    Shark br je join

    http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html?m=1

    ReplyDelete
  12. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  13. wah..beznye dpt slaam dgn pak lah
    alhamdulillah..byk jugak duit raya pha is dpt

    dri segmen yg sama..thanks sudi singgah

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  14. Hola!=) Anda di shortlisted! Tunggu pengumuman seterusnya..;) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/shortlisted-siapakah-pemenang-terpilih.html

    ReplyDelete
  15. anda tercalon..somoga berjaya bos !

    ReplyDelete