Skip to main content

SEGMEN KUNJUNG-MENGUNJUNG BERSAMA AYUINSYIRAH

sebuah segmen oleh AYUINSYIRAH. kelik baner untuk join.

tetiba rajin pulak aku nak join segmen. hmm.. tak dapat kunjung rumah orang, kunjung blog orang pun jadi la. kira ziarah jugak la tu, kan?


anyway, selagi syawal masih ada, selamat hari raya.!!!

Comments

  1. mekacih ye sudi join segmen ayu..
    joom ramai2 kita kunjung mengunjung ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/joom-kita-kunjung-mengunjung-ke-blog.html

    ReplyDelete
  2. Bw+Follow here ^^

    Datang dari segmen yang same, dari kumpulan ayam kicap hehe, ade mase nanti singgah ke blog saya yea? :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    Good luck ^^

    ReplyDelete
  3. Salam kunjung berkunjung di hari raya, dtg berbalas kunjungan, dah follow...rajin2 ler berkunjung ke teratak hamba nie http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Jenjalan dari segmen sama! Nak duit raya? Jom! http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  6. yuhuu fae singgah dari segmen sama

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    follower #1388

    ReplyDelete
  7. dtg brkunjung cni,"tak dapat kunjung rumah orang, kunjung blog orang pun jadi la." hehehe
    fllow cni #1389 :)

    ReplyDelete
  8. Salam Lebaran
    Datang menziarahi antara satu sama lain .. (( BALAS KUNJUNGAN ))

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Saya balas kunjungan awak ^^ Selamat hari raya jugak :)

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yg sama...selamat berkunjung...

    ReplyDelete
  11. jalan-jalan pagi.. hehe... datang membalas kunjungan :)
    follow google+

    ReplyDelete
  12. Salam, dari segmen yang sama :)
    Nad mengunjungi anda ^^ Jemput juga ke blog Nad :D
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  13. kunjung-mengunjung
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  14. salam...mai drpd segmen yg sama..
    selamat hari raya aidilfitri....

    ReplyDelete
  15. salam selamat bersegmen...

    Meh la Join...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-mencari-sponsor.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi