Monday, August 12, 2013

SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.




Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini* WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D



LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.


Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

12 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama
    salam syawal;)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen yea.. salam aidilfitri.. =0)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks invisible Me... lepas ni jangan letak link biru dalam komen yer..

      Delete
  4. done follow sini..salam aidilfirti..datang ziarah dari segmen yang sama..good luck, ,btw nice blog...kalau sudi ,follow la blog saya. . .

    http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  5. salam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...malam ni tamat...jooom join..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  6. hi :)
    dtg dri segmen yg sama. (hit back)
    selamat hari raya too..

    http://kisahoji.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  7. Hi, dtg sni mmblas kunjungan :) done follow #1408

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen...
    Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...