Tuesday, August 27, 2013

segmen blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

sebuah segmen by ayuinsyirah. klik baner untuk join.

dalam segmen ni, ayuinsyirah minta sertakan sekali negeri kelahiran. aku lahir di negeri Kedah. tapi, lahir je kat kedah. lepas je lahir, terus menetap kat penang sebab hospital bersalin terdekat dengan rumah (masa tahun 1990) adalah di hospital sungai petani. so, tak sure status diri aku ni, orang kedah, atau orang penang. hehehe..  

14 comments:

  1. salam..ayu ucapkan berbanyak2 terima kasih kerna sudi join segmen ayu..

    jooom blogwalking..ayu dh senaraikan nama blogger yg dah join segmen ni mengikut negeri kelahiran...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/jom-kita-blogwalking-sempena-merdeka.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam perkenalan...
    datang membalas kunjungan n follow...

    ReplyDelete
  3. blogger penang mai singgah sini nah :)

    ReplyDelete
  4. blogger Sabah datang singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  5. berbalas kunjungan blogger qlate =D

    done follow

    ReplyDelete
  6. Assalam..dari segmen yg sama..datang singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen..
    menambah kenalan yang ada.. ;)

    ReplyDelete
  8. membalas kunjungan..

    selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  9. salam kenalan..
    naik flight dari kelantan...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  10. blogger dari perak dtg menjengah..hehe. jemput jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    dan join ga nie
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html . ada hadiah dress yg cantik utk anda :)

    ReplyDelete
  11. blogger dari perak dtg menjengah..hehe. jemput jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    dan join ga nie
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html . ada hadiah dress yg cantik utk anda :)

    ReplyDelete
  12. Salam kenal saya terbang dari Selangor dan membalas kunjungan di sini. Goodluck dan selamat bersegmen :)
    Btw kalau ada masa jemput join. Hadiah menarik :

    Menang teddy bear -
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Menang dress lawa - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    Dan luangkan masa untuk lihat giveaway lain jugak. Rugi kalau tak join :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...