Skip to main content

Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013

sebuah segmen dari Kisah Si Diary. klik baner untuk join, sebelum 23 ogos 2013 jam 11.59 malam.

semenjak dua menjak ni, rajin pulak aku bersegmen. sebab sekarang ni, aku tengah ber-experiment dengan blog Hikayat Budak Pening ni. jangan risau, entry biasa tetap akan dipublish, cuma aku akan selit2 dengan segmen. buat sementara waktu je.. nanti akan back to normal balik.. hehehe..


Comments

  1. Selamat Bersegment....

    Psss...itu la...lens cap yg ada depan mata...dia la jd model....

    ReplyDelete
  2. Thanks join..Nantikan senarai penuh peserta untuk blogwalking eh..
    happy blogging

    ReplyDelete
  3. hehe.. akak pun join juga segmen, niat nak menyokong rakan2 blogger je.. selamat bersegmen pha is.. akak join segmen ni juga..

    ReplyDelete
  4. Hi Pha iS!Thanks for visiting my blog and drops a comment. selamat bersegmen!:)

    ReplyDelete
  5. akak dah lama tak join segmen tapi suka BW singgah jenguk tengok.. ;)

    ReplyDelete
  6. salam kenal.singgah sini.selamat bersegmen.done follow!

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan kat sini...
    thanks bw kat blog sy,
    done follow you back!:)
    #1440#

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen yg sama..done follow :)

    ReplyDelete
  9. Slamat bersegmen :D


    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  10. datang jenguk kamu semula, dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  11. Salam, Qeela dtg bls kunjungan dr segmen yg sama :D thanks yea, done followed u back :) Salam kenal & all the best yee! :D

    ReplyDelete
  12. datang terbang dari segmen yang sama........
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Hye Assalammualaikum bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


    Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

    ReplyDelete
  14. Thanks pha is coz sudi singgah Blog Santai..good luck ya..

    ReplyDelete
  15. balas kunjungan,
    good luck
    http://www.iuzira.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sama.. BW kat sini..huhu

    http://kataubaid.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013_20.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal