Monday, August 19, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

35 comments:

  1. salam dan selamat hari raya! good luck bro!

    ReplyDelete
  2. done follow balik..gud luck..salam kenal ;)

    ReplyDelete
  3. Selamt beregment ye...

    Pss...haah, tebalik plak kita nie...

    ReplyDelete
  4. jejalan membalas kunjungan :)

    tq melawat blog

    ReplyDelete
  5. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  6. Assalam, kenit datang membalas kunjungan di sini :). Done follow back :)

    ReplyDelete
  7. Salam, done follow #1418, selamat bersegmen & salam kenal :)

    ReplyDelete
  8. Assalammualikum....,

    melim3 ziarah sini datang dari segmen yang sama. dah follow sini if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  9. Semoga matlamat tercapai dan berjaya...

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html.

    Good luck! Done follow sini jugak #1419 :)

    ReplyDelete
  11. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  12. good luck yerk..

    macam best tapi x rajin la nak join apa2 segmen buat masa sekarang ni.. huhu

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen dan good luck.. insya-Allah nak join juga.. :D

    ReplyDelete
  14. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  15. Akak jengah sini..
    Selamat Hari Raya
    Selamat bersegmen...
    ^_^
    x0x0

    ReplyDelete
  16. singgah dari umah kak farah

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  17. Thanks ya sudi ziarah Blog Santai..senang-senag datang lagi ya..and good luck k..

    ReplyDelete
  18. yeay TB join segmen ni..salam kenal..moh jempot ke rumah yg xseberapa ni.syukran ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  19. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .



    http://melangkaugarisan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Dari segmen yg sama..done follow back.. ;)

    ReplyDelete
  21. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum semua :D

    datang melawat balik hihi dari segmen yang sama

    done follow jugak :d

    selamat bersegmen :)

    http://traveloganwarismail.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  23. dOne follow.. ;;)

    slamat bersegmenn

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html?showComment=1377131956229#c4979530151603429529

    ReplyDelete
  24. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  25. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !


    Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  27. balas kunjungan sini.. :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  28. baru sempat membalas kunjungan.. :)

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  29. balas kunjungan
    http://www.iuzira.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  30. As salam..maaf lambat balas kunjungan.

    Salam perkenalan

    ReplyDelete