Skip to main content

DiGi Prepaid Mobile Internet

bila belek-belek promosi DiGi Prepaid Mobile Internet ni, macam menarik jugak. not bad la. korang tengok la sendiri macam mana. agak berbaloi la bagi aku.


walaupun secara keseluruhannya quota DiGi Prepaid Mobile Internet untuk sebulan tak sampai 1GB, tapi sosial messaging macam line, wechat, talk, semua tu unlimited. facebook dengan twitter pun unlimited. sesuai untuk mereka yang kaki update status fb dan kaki tweet.

tapi aku rasa lagi best kalau DiGi Prepaid Mobile Internet ni boleh guna blogger app secara unlimited. boleh update blog 24 jam. hehehe..

tapi sayangnya, aku tak ada nombor digi. yang ada cuma maxis (youth club) dan celcom (Upax). youth club dengan Upax tu tamat tempoh tahun depan. sayang nak tukar sekarang. hmm..

untuk maklumat lanjut, boleh lihat kat sini : DiGi Prepaid Mobile Internet

Comments

  1. wow..nice..interesting. ehee. boleh la try. tapi harap2 line digi kat sini tidak mensiput la. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. masalah line pulak kureng..

      Delete
  2. line digi kat tingkat 15 terus ke laut. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya..? saya x pernah pkai digi, x tahu..hmm...

      Delete
  3. teman guna Umobile jea.. bole lea try Digi pasni.. he2

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal