Friday, August 2, 2013

Bloglist | Top 10 Referrer Julai

selain blogger.com dan enjin carian google, trafik blog Hikayat Budak Pening ni jugak datang dari beberapa bloger yang sudi meletakkan blog hikayat budak pening dalam bloglist di blog mereka. jadi, kali ni aku nak buat entri penghargaan kepada top 10 bloger yang telah menyumbangkan referrer terbanyak kepada blog Hikayat Budak Pening melalui Bloglist.

makna kata, kat sini aku nak listkan senarai blog yang menyumbangkan trafic terbanyak dalam bulan Julai 2013 dengan meletakkan blog Hikayat Budak Pening dalam Bloglist mereka. bacaan top 10 ni bersumberkan statistik dari Histat.com

Top 10 referrer untuk bulan julai adalah :

1. aizamia3, pemilik blog Blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba (http://aizamia3.blogspot.com/)




2. HeNRieTTa JoSe, pemilik blog Hati dan Bicaranya (http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/)




3. Nastyna, pemilik blog Monster Glider (http://monsterglider.blogspot.com/)




4. Mizz Aiza, pemilik blog Dunia Kecil (http://blogmizzaiza.blogspot.com/)




5. imantizz_truper, pemilik blog Perjalanan Hidupku (http://cintasampaisyurgaabadi.blogspot.com/)




6. nik ros, pemilik blog Journal of my life (http://nikminijournal.blogspot.com/)




7.najihah sahami, pemilik blog Mish LollyPurp (http://najihahsahami.blogspot.com/)




8. Syazana Zainn, pemilik blog SYAZANA STORY GLORY (http://erynsyaze.blogspot.com/)




9. PenulisFreelancer, pemilik blog Selembar Demi Selembar (http://thesadhepy.blogspot.com/)




10. Rohana Amin, pemilik blog Linkie Love (http://linkielove.blogspot.com/)


disini, aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang tersenarai kat atas ni dan juga kepada mereka yang sudi meletakkan blog Hikayat Budak Pening dalam bloglist. tanpa korang, siapalah aku. hehe...

jom terjah..!!!


maa'ssalamah,
Pha is

20 comments:

  1. moga ikatan yang terjalin semakin kukuh.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. Eeehhh ada juga....maluuuu....ekekeke....thanks pha is....

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat apa nk malu.. bukan bnda x baik.. heheh
      u're welcome..

      Delete
  3. Hai pha is.. heee.. teman x tersenarai sebab bz.. tgu lea nti teman x bzz .. uiuiui.. dh beli ke motor idaman?

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay..
      moto x beli lagi.. tunggu keje, simpan duit..

      Delete
  4. owhh nak try buat bloglist ;) owhhh ada yang kenal la ;)salam kenal juga :)

    ReplyDelete
  5. wah.. akak pun ada juga ke? hehe..
    p.s: menarik template baru blog adik pha is.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. template baru? x tukar apa2 pun.. akak masuk time template tgh crush kot..

      Delete
  6. Wah senarai top referrer pon ada jugaks yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. adaaa.. skrg ni mcm2 adaa.. hahaha

      Delete