Skip to main content

Jam Tangan Speedometer

kali ni saja nak buat promosi sikit. saja nak tolong member. lagipun, barang memang smart, terutamanya bagi mereka yang berjiwa kelajuan macam aku ni. so, nak promot kejap Jam Tangan Speedometer.

speedometer watch, rpm watch, jam tangan rpm

style kan? antara spesifikasi jam tangan speedometer ni termasuklah:

1. Masa: Jam RPM atas, minit RPM bawah. ada AM/PM
2. Tarikh hari bulan: bulan dalam bentuk nombor 1-12 (Jan-Dec)
3. Hari dalam bentuk nombor 1-7 (isnin-ahad)
4. Boleh adjust tahap keterangan LED
5. water resistant limit 10m
6. sekali dengan warranty dan 1 battery tambahan

Seutas Jam Tangan Speedometer ni berharga RM100 dan penghantaran adalah percuma

antara koleksi warna lain:

jam tangan rpm, rpm watch, speedometer watch

untuk sebarang pertanyaan dan tempahan berkenaan Jam Tangan Speedometer ni, boleh PM saudara Hatim Tarmizi (https://www.facebook.com/hatim.tarmizi) atau melalui hatim.tarmizi@facebook.com atau boleh terus SMS ke nombor ini:  017-5862527.

sebarang pertanyaan pasal jam tangan speedometer ni melalui kotak komen dibawah tidak digalakkan kerana aku tukang promot je. better tanya terus dengan beliau. aku dah tempah 1. korang bila lagi? hehehe


maa'ssalamah,
Pha is

Comments

  1. Wahhh , cun yang warna biru tu . Abg Pha Is amek warna apa ?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. untuk dipakai di pergelangan tangan sebagai satu alat untuk menunjukkan masa.. hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. hhahaha.. sila2.. servey bagi puas dulu.. heheh

      Delete
  4. chantek la...jap nk p godek godek klu ada warna yang berkenan di hati...

    ReplyDelete
  5. akak memang tak pakai jam tangan.. hehe..

    ReplyDelete
  6. nampak macam tak sesuai untuk pempuan la...besar ja..=_="

    ReplyDelete
  7. cantik jam tangan nyer. nik tak sesuai la. mcm besar jea saiznya.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tu la.. jm ni mmg sesuai utk laki je... tmbah plak design meter rpm mcm ni.. heheh

      Delete
  8. purple ada tak..hahaha...
    yang kecik ada tak...

    ReplyDelete
  9. Sesuai utk kaki motor atau kereta ni... Unik dan bergaya.

    ReplyDelete
  10. cantiklah.. tapi dalam miss kelly dah ada satu set.. :(

    ReplyDelete
  11. wana pepel x dok ka ? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. x dak la.. x rock la kalau pepel.. hehehe

      Delete
  12. wah best!! tp sjk masuk alam u mmg tk pki jam dah. tgok fon je ckup haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, sama la kita.. tapi tetiba rasa nk pakai jam plak, bila tengok design jam nih.. heheh

      Delete
  13. cool jam ni

    :)

    tp dah lama tak pakai jam hihi


    p/s: Selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  14. untuk ukur kelajuan kayuhan basikal boleh jugak ke

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal