Skip to main content

Filem Pendek | Luar Nikah

tak tau nak tulis apa. dalam keboringan, aku terjumpa filem pendek yang bertajuk "Luar Nikah" by GS Production. then, bila dah tengok rasa best la pulak. bila rasa dah best, rasa nak share la pulak. sharing is caring, right? cuba la korang tengok. tak rugi kalau korang tengok, terutamanya perempuan.

zina, luar nikah, pembuangan bayi

tapi aku tak bermaksud semua ni salah perempuan semata. lelaki pun salah. dua-dua salah. tapi bila dah jadi macam ni, tak guna kan kalau nak cari salah siapa. bila benda dah jadi, tak guna menyesal. sebab tu kena beringat awal-awal.

Ingat sebelum kena, berjaga sebelum terlambat..! anda mampu mengubahnya.!

girls, please tinggikan maruah anda, kerana anda begitu berharga
boys, tolong jangan jatuhkan maruah kaum lelaki. dapat kat aku, aku bagi buah serang sendeng tiga alam..!!!



Comments

  1. YEAHH ! Kita mampu mengubahnya . HUHU :)

    ReplyDelete
  2. abe dah download citer ini. nanti la abe tengok bila free sikit. thanks

    ReplyDelete
  3. Allah...mohon keampunanMu...mini movie ke?

    ReplyDelete
  4. Yeap.....dua dua pown salah....lepas tu anak xberdosa jadi mangsa....hmmm...nak tgk juga la...

    ReplyDelete
  5. ikhtilat tu kena jaga kan. tapi ramai yg mampu jaga ikhtilat dekat luar. tappi kat dalam fb kemain komen mengomen habis dari pagi sampai malam. cam ne tu abg pais.

    balik hari rabu ni. awat? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.. yg tu, no komen..

      x de pape.. saja tanya.. hehehe

      Delete
  6. In shaa Allah, sentiasa mencari keredaan-Nya

    ReplyDelete
  7. Dah tengok, good one.

    Yang buat tu satu, yang menghukum mengeji itu dua.

    ReplyDelete
  8. filem tu mmg nak mengigatkan masyarakat skung nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. kna saling memperingatkan.. spaya kta x mudah lupa...

      Delete
  9. perkongsian yang baik pha is.. semoga menjadi iktibar kepada semua..

    ReplyDelete
  10. maruah diri.. maruah keluarga wajib dijaga..

    ReplyDelete
  11. mohon lelaki terus mengekalkan sifat melindunginya.. bukan menjahanam kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal