Skip to main content

jejak kerachut 10 : penutup

akhirnya, seperti yang dijanjikan, tepat jam 1700 petang, anip datang ambil kami. lepas barang semua dah kemas, kami naik bot balik ke pintu masuk Taman Negara Pulau pinang dari monkey beach. lepas tu, mandi dan solat asar disitu sebelum berangkat pulang ke USM.

oh ya, yang tengah "drive" bot tu la anip.

so, secara keseluruhannya, percutian kami pada hari tu sangat-sangat best. macam-macam ada. penat dapat, kejang dapat, seronok pun dapat. yang penting, pengalaman.

kira ok la. cuti-cuti malaysia la katakan. percutian terakhir sebelum grad. lepas grad nanti konfom masing-masing sibok dengan kerja. bak kata seorang PRP kepada aku masa aku kat hospital usm kelantan dulu,

"enjoy your life while you still a student."


Comments

  1. Phais,
    Enjoy..
    masa kerja nanti sibuk kerja, susah nak pi jalan2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedang enjoy habis-habisan.. heheh

      Delete
  2. bestnyaaa..
    anna teringin nak g :)

    ReplyDelete
  3. wow beznye
    tringin nak merasai pengalaman yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau mai penang, boleh la try rasa.. hehe

      Delete
  4. bila pergi reramai.. memang happening.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. kalau pi sorg2, stakat nk layan perasaan boleh la.. heheh

      Delete
  5. yeah.. time kita student lah macam tempat kita boleh pergi and enjoy. bila dah kerja macam ni.. hmm nak pergi shopping pun tak sempat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. shoping pun x sempat..? giler sadis...

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi