Monday, May 13, 2013

Belanja Junior

sudah menjadi adat bagi pelajar farmasi usm supaya senior tahun 4 belanja junior diorang sebelum grad. member aku yang lain semua dah belanja, tinggal aku je yang belum belanja junior. mulanya ingat nak bawak diorang ke Puncak Mutiara Cafe. tapi, disebabkan kekangan transport, last resolve aku bawak pekena pizza je..

hmm.. jadi la... kan?

dari kiri : pha is, lan, imran, syauqi, fahima, majidah, adilah

lan : makan pizza tak kenyang la..

aku : tak pe la.. kita makan sampai kenyang..

lan : haa.. yang tu yang aku nak dengar ni..

tapi memang sungguh, aku makan sampai kenyang. hahaha.. memang puas hati.

pha is, amirul bakar, imran, syauqi
geng lelaki

fahima nazmi, majidah, adilah
geng perempuan
sekali sekala, sembang-sembang sekitar kehidupan bergelar student farmasi. tapi tak sangka dalam family aku ni, imran paling pendiam. last2, kesian dia kena buli. lan punya kerja. hahaha..


bila waiter bagi resit, adilah yang ambil dulu resit tu. lepas dia tengok resit tu, baru dia pass kat aku. lepas tu, si lan ni tanya adilah.

lan : berapa semua?

adilah : hmm.. boleh tambah lagi nih...

aku : (-_-")




maa'ssalamah,

Pha is

22 comments:

  1. ooiiihh bagus la, senior yg belanja... biasa junior yng kena pau... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. biasa la.. senior mithali.. hehehe

      Delete
  2. part boleh tambah lagi tu yang best.. hehehe..
    tetiba teringin nak makan pizza lagi.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan... saja nk buli senior diorg.. mntg2 la senior diorg ni baek.. hehehe

      Delete
  3. wah.. bagus betul senior belanja junior.. terbaik.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya kan senior yg baek.. hehehe

      Delete
  4. bestnya ada senior belanjaa .... kelas gitu :D

    ReplyDelete
  5. nak jugak kne blnje ;) hehee.. nk jdi junior dye jugak la ;) hahaha..

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat senior gini.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Selalunya tapau jer pizza ni hehee

    ReplyDelete
  8. bagus nya. untung budak junior..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. untong la diorg dapat senior baik mcm ni.. hahaha

      Delete
  9. Replies
    1. tu la. kesian kat senior diorg ni.. hahaha

      Delete