Skip to main content

Video | Proses Persenyawaan 3D

sempena clerkship aku minggu ni, Obstetrics and gynaecology (kebidanan dan sakit puan). aku nak share proses kelahiran yang berlaku dalam bentuk 3D. jangan risau, video ni tak 'menyeramkan' sepertimana kebanyakan video2 kelahiran bayi yang lain. hehehe

enjoy..


sumber : izzah
sumber asal : Heiz network (http://www.facebook.com/heiznetwork)


maa'ssalamah,

Pha is

Comments

  1. Alamak..malu nk tgk....nnti tgk senyap senyap...

    Psss...lagu tu tajuk dia warkah dari kumpulan baw, ost drama sindarela.....

    ReplyDelete
  2. tetap seram nak tengok........

    ReplyDelete
  3. comel sgt tgk video ni. thanks share.

    ReplyDelete
  4. unik betul.. jauhnya perjalanan sperm ni pergi. terasa macam kita pulak yang tengah mencari telur tu.. hehe. tapi memang kita pun kan? kalau tak, tak hiduplah kita kat dia ni kan? ;p

    ReplyDelete
  5. tak berani tengok...hehehe...

    selalu rasa diri lemah,tak berguna,'down' gila2 tapi bila kita fikir balik,kita la hamba Allah yg paling kuat...kalau tak msti kita tak lahir dekat dunia nie kan? ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gaji Ahli Farmasi

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal