Thursday, March 14, 2013

#WW 48 | lecturer


22 comments:

  1. haha . lecturer memang selalu cakap macam ni supaya kita tak hilang markah . HAHA .

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ha ah.. dgn innocent-nya beliau bila cakap mcm tu.. hehehe

      Delete
  3. hihihih..sapa lecturer kat sini

    ReplyDelete
  4. betul!!
    untung husna x slalu dpt lecturer yg mcm nih..kasik jln lg mudah..haha..

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...dari Melaka datang terjah.....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. haha, tak bg guna simple step sbb markah sikit nnt :p

    kalau guna step susah/banyak nnt markah banyak.

    HAHAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi jawapan nanti sama je... hmm...

      Delete
  7. Saya tag u kat blog segmen :

    "Segmen : Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni"

    tq

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. kalau x jawab, x dapat markah.. hmm..

      Delete
  9. tp kalo terdesak, guna jelah method tue...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. igt nk buat mcm tu... at least ada jugak buat.. kan?

      Delete
  10. dah pulak. yg senang tu la yg dia tak bagi guna yea

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. saja nk bagi susah2, walaupun cara yg senang tu ada..

      Delete