Monday, February 18, 2013

Flash.gif

time cuti kali ni, aku baru install photoshop cs6. sebelum ni aku pakai cs4 je. agak exited tapi pening sikit dengan workspace dan function2 terbaru dari photoshop. apa yang aku perasan, dalam photoshop cs6 bleh edit gambar flash .gif

so, aku pun try la. sebelum ni aku memang tak de langsung software untuk edit flash. lepas ni, boleh main-main ngan flash plak. antara yang aku sempat try,

gambar kami tengah berbincang masa lawatan ke makam mahsuri


arief sedang bergelek sambil menikmati permandangan di puncak gunung mat cincang.





24 comments:

  1. menarik gak tu.sis sempat guna cs3 dan cs5 jea. tu pun byk gak yg tak pandai.terkial2 lagi nak guna.

    bertukar dari cs3 ke cs5 pun pening.apa lg kalau ker cs6. mesti lagi mcm2 function ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la.. banyak lagi x explore... hehe

      Delete
  2. memang menarik, semakin terkini pha heeee

    gambar bawah tu, asyik bergoyang je,nanti yg ditengok pun bergoyang, kata gempa bumi pulak hihih

    ReplyDelete
  3. part yg bergelek tu tak tahan..hahaha..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan punya badan dalam gambar tu pun x perasan bila dia gelek.. hahaha

      Delete
  4. ala photoscape pun bley wat gif gak..

    ReplyDelete
  5. tak reti pakai photoshop. kita guna photoscape jaa...

    ReplyDelete
  6. Peh.. CS6. Maju2.. aku pkai CS3 ja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay pa cs3... aku pernah nampak kedai gambar, edit gambar pakai photoshop 7.0 je... hahaha

      Delete
  7. langsung tak reti guna benda nie..menarik gambar..yg last tu goyang inul ke..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de la sampai gelek gerudi inul tu.. hahaha

      Delete
  8. Eh baru perasan gambar tu bergerakkkkk

    ReplyDelete
  9. Ada nampak entry jalan2 that day dah pakai kan. walau saya tak reti, saya buat2 sibuk macam tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. x pe.. bnde ni boleh belajar.. heheh

      Delete
  10. smart giler... kite pakai portable cs5 jek hikhik

    tu pon tak abis xplore pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe.. slow2... nnti advance la.. hehe

      Delete
  11. seronok nmpk guna flash...hahha.gerak2x kan... :))

    ReplyDelete
  12. harlem shake.. hahahaha

    saya selalu buat gambar gif ni dekat photoscape.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      masa buat ni, tak terfikir pun pasal harlem shake ni.. masa tu x popular lagi..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...