#WW 43 | Exam Hall


Comments

  1. Hahaha di exam hall jugak otak tiba tiba jadi terlampau kreatif.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. bila pressure tinggi, mcm2 boleh keluar.. hehe

      Delete
  3. rindu pulak nk bersengkang mate pasal exam

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..? untong la.. beliau dah tamat study..

      Delete
  4. yeah...masa menggoreng pun time ni jugak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah.. goreng2 jugak.. jgn sampai hangit sudah.. hehe

      Delete
  5. dah lama tinggalkan exam hihih

    ReplyDelete
  6. haha create own imagination also :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. janji jangan tinggal kosong.. hehehe

      Delete
  7. Masa kat dlm exam hall ni lah terasa diri amat kerdil dn tak cukup ilmu kan... berdebar2 kan

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hehehe.. so, jom ambil exam balik. hehe

      Delete
  9. exam hall ni la cepat berpeluh walaupun ada aircond.. semuanya gara2 soalan yang betul2 ..... susah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. siap berpeluh tu yg tak tahan.. haha

      Delete
  10. Replies
    1. ameen.. harap2 gempak yg positif.. sebab fail yg "gempak" pun ada jugak... epic fail.. hehe

      Delete

Post a Comment