Wednesday, January 2, 2013

#WW 42 | Pointer Bukan Ukuran


Ilmu Bukan Pada Pointer

30 comments:

  1. yups btul ilmu bukan pada pointer Na sokong...
    awk belum terlambat kan nk wish
    HPY NUYERR ;D

    ReplyDelete
  2. yups..tp org sekarang mesti pndg pointer..melainkan dya suksess tnpa pointer..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..? so klau pointer elok, tapi tak berjaya, mcm mna..? heheh

      Delete
  3. sokong, tapi orang semua pandang pointer sekarang ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. haah.. betul tu.. sokong..
    tapi betul ckp syida juga, org tgk pointer utk dpt kerja sekarang.. jadi, nak atau tidak, mesti dapatkan pointer yg bagus juga utk bersaing dlm alam pekerjaan nanti.. semoga awk dpt mengekalkan pointer yg baik setiap sem..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. erk..? x ckap pun.. tulih je.. heheh

      Delete
  6. ade sstgh company tak tgk pada pointer pun.
    ade jea kwn pointer rendah masa kat U tapi dapat keje bagus pun skarang.

    ReplyDelete
  7. pendapat nadia, tak semestinyaaaaa tengok poiter semata2 baru boleh berjaya. ramaiii je belajar tak pandai sangatt tapi boleh jadi berjaya. kan?

    ReplyDelete
  8. Tp kena ingat, kalu mintak kerja pointer tu la yg org pandang dulu taw...

    ReplyDelete
  9. time musim2 exam, keluarlah banner ni di mana2 haa.
    tapi betul lah tu.
    kalau tgk dari sudut lain, mungkin bermaksud benda yg bukan dibelajar di sekolah /u. mcm kat masjid/rumah atau mana yg takda penilaian pointer. benda yg dibelajar tu tetap dikira ilmu! haa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2... soft skill terutamanya.. hehehe

      Delete
  10. pointer tu menunjukkan kesungguhan kita menuntut ilmu :)

    ReplyDelete