Skip to main content

Segmen | Tambah Trafik Tambah Follower 2013

sebuah segmen oleh +hasrul hassan melalui blognya, hasrulhassan.com sila klik baner kalau nak join sebelum 9 Januari 2013

blog Hikayat Budak Pening ini ditubuhkan pada akhir tahun 2010, mulanya bertujuan untuk berkongsi kepeningan penulis terhadap dunia. namun, sejajar dengan peredaran masa, blog ini telah berubah genre kepada penulisan yang lebih berbentuk perkongsian yang lebih santai, tanpa memeningkan pembacanya. penulis banyak belajar dan contohi beberapa blog pendidikan buat blogger, antaranya dari blog hasrulhassan.com yang sememangnya terkenal sebagai blog pendidikan buat blogger.     

p/s : sekarang aku exam week, so, tak dapat nk terjah korang lagi. insyaAllah, minggu depan aku free yang teramat sebab exam dah habis. so, boleh la terjah.

maa'ssalamah,

Pha is

Comments

  1. selamat bersegmen.. :)

    ditag ya.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  2. done follow, follower 1211 dari segment yang sama . Pls visit back
    http://norzifoodilicioushouse.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

    ReplyDelete
  3. cik lynn datang dari segmen sama & done follow sini...

    jom jalan2 blog cik lynn =)

    http://lynnlinda.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam blogger :) hye hye.... Fik dtg dri segmen yang sama, HasrulHassan, done follow blog awak, jom singgah
    muhammadrafik.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html
    jgn lupa follow :) TQ

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya jugak kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

    ReplyDelete
  6. salam... mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

    ReplyDelete
  7. As-Salam. Terima kasih kerana kesudian join segmen HH dan undi blog dalam kategori Blog Pendidikan MSMW 2013. Sokongan anda amat HH hargai.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal