Muqaddimah 2013

orang lain, sambut tahun baru 2013 dengan bunga api, riang gembira dengan sahabat handai mahupun family, tapi aku hanya terperuk dalam bilik. aku raikan tahun baru 2013 dengan sajian nota-nota yang maha memualkan.

sebermulanya tirai 2013, maka bermulalah minggu exam bagi aku dan sahabat-sahabat.

nervous? entah. rasanya aku ni dah tak ada emosi dah. tatkala orang lain dengan rakusnya, mempamerkan kegusaran hati saat exam menjelang di dinding-dinding facebook dan laman twitter. terpampang indah. aku? hmm...

pasrah....

 study sambil berselimut persis tok sami. bumi kelantan masih menangis tanpa henti. sejuk. ibarat di oversea.

maa'ssalamah,

Pha is

Comments

  1. Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    ReplyDelete
  2. Alahaiii...sedih je...xpela...smbut thn baru ngn buku2 tu aje....gud luck for ur exam...

    ReplyDelete
  3. kuat semangat....biasale jadi student...tp jgn sampai stress......

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru
    good luck untuk exam !!!

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru dan selamat berexam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. slamat tahun baru juga...

      Delete
  6. migraine migraine pun genius... takpa, depa steady...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de genius mana pun.. hehehe..

      aik, profil picture blogger baru nmpak.. hehehe

      Delete
    2. hidup nak mesti kena ada pembaharuan. if not, life must be boring. kan? ;)

      Delete
  7. selamat tahun baru! dah masuk hari ke 18 baru nak wish.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. x pe.. awal lagi.. `8 dari 365...

      Delete

Post a Comment