Skip to main content

Kenangan | Exam Sem 7

gambar-gambar kenangan sepanjang exam di bumi cik siti wan kembang.

sepanjang minggu exam, inilah katil aku. nasib baik apartment ni ada sofa. dan nasib baik sofa ni KERAS. kalau lembut, susah sikit nak bangun. heheh

biasa la, student dan caffein tak dapat nak dipisahkan, terutamanya masa exam.

ni untuk malam terakhir. hari terakhir aku ada 2 paper. so, kena double dose. hehehe..

loading dose : coffee 2 tin
maintenance dose  : coffee 1 cup every 6 hour.
monitor for : headache

last but not least, rumate aku yang tengah tension. hehehe...


sebelum ni, si syafiq ni pernah masuk blog aku, bagi yang perasan.
masih ingatkah korang akan wajah beliau?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V



maa'ssalamah,

Pha is

Comments

  1. Replies
    1. biasa la... budak exam mmg mcm tu.. hehe

      Delete
  2. tu dia, sampai dua tin tu.. hehehe :D

    ReplyDelete
  3. hehe takpe stdy teruk2 sekjp jerr nty hbs stdy hidup senang bila result dah bagus. berduyun2 awek mau kat hangpa heheheehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh... x de la berduyun2 sangat.. heheh

      Delete
  4. Hohohoo..zaman study paling tough..alih2 keje gitu jee.lagi2 kalau posting kat klinik kampung....habisss semua nama ubat hebat2 lesappp...hahaha..kalau posting kat hosp taknak cakap la... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. tapi senior yg dah posting cakap, mcm lagi susah je.. tambah2 kalau preceptor tahu yg student tu budak USM... diorg kata expectation tu tinggi.. argh.. tension2...

      Delete
  5. saya ni kalau bab exam je mesti tak boleh nak belajar siang.. malam aje yang boleh. tapi bila malam dah mengantuk pulak.. perangai betul =='

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la... cuma pha is, kalau mlm ni, nanti otak pikir "bukan2".. hehhe

      Delete
  6. tu dia...bapak banyak beno tin kosong 2 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. asalnya berisi.. skrg dah kosong.. hehe

      Delete
  7. kopi pekat tu..slmt memerah hotak..hihi

    ReplyDelete
  8. bkan calang2 org yg gmbr nye leh msuk blog nie haha.. kopi pekat 2 tin sangt kaw

    ReplyDelete
  9. time exam kopi mesti ada camne pon..klu takde confirm xleh study kan..jadi studo la jawapannya..hehe..apa2 pon macam2 ragam bila time nak exam..time tak exam buat donno je..bila tiba time exam semua kelam kabut..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa la... kalau study last2 minit, mcm tu la jadi nya.. hehe

      Delete
  10. salam kenal, singgah sini, jenguk2 kawasan dan follow awak balik...

    ReplyDelete
  11. kira lepas ni tak study kat kelantan dah ka cemana?

    ReplyDelete
  12. rindu kata rindu.. ngeh ngeh ngeh.

    ReplyDelete
  13. hihi biasalah umah org bujang gitu :p


    amboih segak kawan tu :p

    ReplyDelete
  14. wah, goodluck tuk result. moga dapat deanlist. =)

    saya tak suka coffee dan sewaktu dgnnya. hehe.

    ReplyDelete
  15. XPE LAA STUDY MCMNE PUN..ASAL KAN BERJAYA *NA DOAKAN IN SYA ALLAH AMEEN.

    =)

    ReplyDelete
  16. sampai 2 tin coffee tu. rindu pulak zaman2 study gini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau rindu, sambung study balik la.. hehehe

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal