Exam Lebih Scary

malam sebelum exam paper TDM (therapeutic drug monitoring), aku terjumpa video bawah ni kat laman facebook. video pasal seorang pemandu yang "ditumpang" oleh seekor makhluk halus. betul atau tak kesahihan video tu, wallahu a'lam.

then, aku share di facebook tengah-tengah malam. motif? nak bergurau dengan member aku yang nak stay up study untuk paper keesokan harinya. aku post dengan caption :


"pembakar semangat untuk stay up malam ni...
esok TDM.. 
yosh..!!!"

[amaran : video ini mungkin kurang sesuai untuk mereka yang kurus semangat]

antara komen yang aku dapat : 


Wan      : dah la aku dok sorang-sorang je ni phais... hadoii.. silap gi tgk! haha
Pha Is    : amacam semalam? best study..? hahaha [pagi sebelum exam]
Wan      : haha.. TDM lagi scary la dari video hang... haha
Pha Is    : yeargh.. itulah semangat yang kita nak..!!! hahaha




p/s1 : ini entry auto publish. semasa entri ni di-autopublish-kan, aku sedang mengambil exam paper terakhir untuk sem ni.  

p/s2 : miss, jangan marah yer..

maa'ssalamah,

Pha is

Comments

  1. all the best for ur exam yg sangat scary itu.

    ReplyDelete
  2. scary btol exam tu. apa pun good luck.

    ReplyDelete
  3. exam memang scary! all the best! ^^

    ReplyDelete
  4. Sempat publish entri...hahahahhaha
    Aku tak nak lalaui dunia peperiksaan lagi ..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat.. hehehe
      hahaha.. tu la.. lepas grad, nk pikir keje je.. malam nk hadap peperiksaan lagi.. hehehe

      Delete
  5. ada gak bce psl vid nih kat fb tp mcm mls nk bukak sbb line slow....

    gud luck for ur exam...

    ReplyDelete
  6. Jangan scary sgt, nanti lari sume apa yg ada dlm kepala...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,, ha ah.. harap2 x lari la...

      Delete
  7. bolat exam scary sgt smpai tak boleh tidur . kalah spm . haha

    ReplyDelete
  8. betul..time nak exam.. exam tu la lagi menakutkan dari segala... heheheh

    ReplyDelete

Post a Comment