Release The Kraken

semenjak dua menjak ni, kebanyakan entry yang aku publish adalah entri peram. entri yang aku telah siap taip tapi aku simpan, tak publishkan. ada yang sampai aku peram berbulan-bulan. bila aku rasa nak publish, baru aku publish.

aku rasa, kadang-kadang, entri ni macam jeruk. makin diperam, makin sedap. hehehe..

then, bila aku rasa masanya dah tiba untuk aku publish entri tu, sambil aku tekan button "publish", i said to myself :





maa'ssalamah,

Pha is

Comments

  1. Akak pon byk jugak yg cenggitu, kekadang tu trpaksa edit semula

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la... kdg2 silap tulis, nk kena edit balik...

      Delete
  2. sama la. ada gak entry peram. rasa mcm tak sesuai jea nak update waktu tu..hehe
    tapi ade idea nak taip. so taip dulu letak dalam draf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2.. nanti takut idea tu hilang.. hehe

      Delete
  3. kalau saya, pantang betul kalau ada yang tersimpan dekat draft.. terus publish.. tak reti nak simpan2..

    ReplyDelete
  4. mcm jeruk weh, makin diperam makin sedap,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 la.. x semua entry.. heheh

      Delete

Post a Comment