Skip to main content

segmen : 6 perkara tentang aku

klik gambar untuk join

setelah aku ditag oleh cik sapeeja, maka aku pon buat lah jugak entry ni, sebagai penghargaan kepada belaiu atas kesudiannya menge-tag aku. kalau diikutkan, sebelum ni aku dah join segmen yg berbaur mcm ni. antaranya "15 interesting facts about yourself" dan "25 fakta tentang aku".

maka, di bawah ni, buat kali yg ketiga, aku buat entry untuk segmen jenis "syok sendiri" ni. hehehe.. 6 perkara tersebut adalah:

1. masih memegang rekod tidak belum pernah berkapel. (bangga siot)

2. masih memegang rekod tidak pernah basuh baju pakai mesin basuh semenjak masuk asrama form 1. hanya menggunakan sabun, air, berus, tangan dan kaki (jika perlu)

3. sekarang, sedang menjadi orang penang yang merantau di kelantan untuk tempoh 3 bulan bagi menyambung perguruan dalam bidang farmasi. huk aloh!

4. budak pening, budak migraine.

5. suka makan.

6. selain sebab ditrag, tujuan aku buat entry ni sebenarnya sebab nak tag member aku sorang ni yang baru-baru ni mengadu kat aku yang beliau tak ada idea nk update blog beliau. so, kalau aku tag beliau, at least ada la jugak "pengisian" untuk blog beliau. hehe..

jadi, dengan ini, aku nk tag beliau. beliau yang dimaksudkan ialah Fatihah.

 

Comments

  1. wahh hebat2..tak pernah guna mesin bsuh kat asrama.. :D

    ReplyDelete
  2. haha..ok aku buat. tapi lepas siap assignment kemahiran berfikir.

    ReplyDelete
  3. wah..thanks sudi join...
    huhu..bagus number satu..2 sebab couple itu haram...kawin itu sunat n mati itu wajib..huhu..:)
    2 ayat kina k:)

    cantik blog nyh n kina follow ya:)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum

    Salam ukhuwwah...
    nice blog...
    saya follow
    sudi2 lawat blog saya ye bila ada kelapangan

    terima kasih =)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehe.. biasa la.. laki bujang.. hehe

      Delete
  6. Wahh... cayalah, basuh baju guna tgn dan kaki tuu, mana mau carik weh! huk aloh hihii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. nk hidup kena la kreatif... sbb tu pakai kaki.. hehe

      Delete
  7. basuh baju guna kaki ? cam na ? pijak2 ka apa ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah... buh baju, air dan sabun dalam timba, pastu pijak2 dia... bila kaki dah lenguh, pakai tangan plak.. tumbuk2 baju tu, pastu baru berus sikit2 kat mana yg patut.. hehehe

      Delete
  8. tak pernah berkapel? cool!
    teruskan.. tak yah kapel2. buat habis duit je. kawen terus eh.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... mcm banyak experience ja...

      Delete
  9. hhehe yeke xpenah berkapel ni?=p hahah patot mak ko asyik carikkan jdoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, betol la... x caya plak...
      ha ah, rasanya sebab tu yg mak aku dok risau kat aku ni kot.. heheh

      Delete
  10. Pencapaian yang menakjubkan! Hehe.. Btw, bw sini dari segmen sama.. =)

    ReplyDelete
  11. haaaaa...dr 6 tu satu je persamaan dgn KY yg no5 hehehhe

    ReplyDelete
  12. Yuni kuat makan tapi badan Yuni tak akan naik punya.

    ReplyDelete
  13. Hi dear! Wah best entri ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

    ReplyDelete
  14. dtg dri segemen yg sama...selamat berkenalan..^______^

    ReplyDelete
  15. Balas kunjungan segmen yg sama...keep in touch..

    ReplyDelete
  16. hye.. cuma kurang yakin dgn No1 tu.. Masih ada lgi ke orang macam ni??hahaha... Jom follow link ku...http://farid-kehidupan.blogspot.com/2012/11/segmen-6-perkara-tentang-aku_6.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Gelaran Adik Beradik Yang Betul

Gaji Ahli Farmasi

KTMD | Servise Penghantaran Motosikal