Skip to main content

Bagaimana Naruto Dilukis?

saja nak share sebuah video secara live yang menunjukkan Masashi Kishimoto, mangaka (pelukis manga) naruto, melukis naruto [1]. siapa kat sini peminat Naruto macam aku?  


lagi satu, aku geram sangat-sangat bila tengok sweater hoodie naruto kage dan uchiha clan [1] kat bawah ni. kalaulah ada satu. pergh... 

naruto, sasuke, hoodie, sweater, uchiha clan, third hokage,
naruto kage and uchiha clan hoodie

'geramnya...'

 sharingan, obito, kyuubi, kage mode, naruto, sasuke, uchiha, madara, jinchuriki
obito style, sharingan mode, kyuubi mode, and naruto kage mode.

geram sangat-sangat sampai keluar 4 mode. hehehe..

sumber : 

Comments

  1. saya download saja, tapi tak tengok pun. pastu download lagi dan lagi dan lagi haha.

    ReplyDelete
  2. perghh aku miat gila naruto haha sweater tu lawa la :D kt peneng ada juai haha

    ReplyDelete
  3. aku jumpa lukisan asal naruto kat jepun..yg ori pnya, bkan print..hehhhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. untong la.. org baru balik dari jepunn...

      Delete
  4. last sekali tu , muka naruto mase muda ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. muka naruto bila mai malaysia...

      Delete
  5. peminat betul dia ni.. saya tak pernah tengok cerita ni tapi saya tahu nama dia naruto shipuden.. sedap nama dia.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk..? bukan lah... nama dia Naruto Uzumaki. bukan Naruto shippuden... naruto shippuden tu nama anime ni.

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi