Skip to main content

#WW 38 | Duit Habis


Comments

  1. haha..xsyoknya bila pergi mesin atm duit habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. seronok sangat... rasa mcm nk peluk cium je mesin atm tuh.. hehehe

      Delete
  2. semalam nak g cucuk duit cam ni gak. kita semangat jalan jauh2 g atm, sampai2 depan cimb atm tu, DUIT HABIS. frust.. da la dalam purse pun ada rm1 ja.

    ReplyDelete
  3. hehehe..x pena la pulak terjadi kes mcm ni kt saya. huhuhu
    jenuh la plak nak cari ATM lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... kecwanya hati bila jadi mcm ni. hehehe

      Delete
  4. nasib baik bukan duit pha yg habis, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. duit dah nk habis dah.. tinggal sikit je lagi...

      Delete
  5. Dah lama tak check baki dalam atm, sebab musabab duduk kat rumah tak membeli sangat. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la masa cuti semester hari tu... duk rumah keje perabih beras je... hehehe

      Delete
  6. paling tak best kalau bank atm tak leh keluar rm10.. dah la kita ni jenis tak banyak duit dalam bank.. sob sob

    ReplyDelete
  7. Kalu cenggini takpa, dah sah2 taw, tp yg tersakit atik lg tu bila duit dlm atm tu xcukup, keluar separuh jer yg separuh lg tak keluar, pastu check baki dlm akaun, baki yg xkeluar td dah takder... ape citer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh... ni kes naya nih.. abis tu, ada buat report tak?

      Delete
  8. atm duit habis okey la lg. cer tiba2 g bank then 'out of service' or tulis 'duit abis'.. tak ke naya camtu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. duit bank habis..? hahahah.. yg tu baru haru-biru.. hahahaha

      Delete
  9. Replies
    1. rasa setail dan sedih dalam masa yg sama.. hehehe

      Delete
  10. ingatkan duit abg pha is habis...hahahaha...lama tak ambik duit dekat mesin atm...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb duit pha is habis la, pi mesin atm... bila dah pi, jadi mcm ni plak.. hehehe

      Delete

Post a Comment

Entri popular bulan ini

Cara Lapor Penipuan Astro

Yamaha Y15ZR VS Suzuki Belang R150

Review | Tayar Nankang Rodiac Sportiac

Gaji Ahli Farmasi