Monday, September 24, 2012

senior graduation day 2012

tahun ni, senior aku si anha dah grad. seronok betol tengok orang yang tengah grad ni. senyum je memanjang. maklumlah, dah habis belajar. lepas ni fikir pasal kerja pulak.

malangnya, tahun depan, sepatutnya aku yang grad, tapi kemungkinan besar aku perlu extent. so, dalam 'keluarga farmasi' aku, tahun depan kami tak ada sesiapa yang grad la. sedih betol.

keluarga farmasi aku. 
berdiri dari kiri : fahima, mazidah, adilah, anha, syauki dan imran
duduk dari kiri : amirul dan aku

kalau kurang faham, kami ada program 'senior n junior.' setiap seorang akan ada seorang (atau dua) junior. so, bila disambungkan, jadi macam satu family la. contohnya mcm carta organisasi kat bawah ni.


so, tahun depan (2013), kelauarga kami tak ada yang grad. tapi, bila sampai tahun 2014, 3 orang grad serentak.! hahahha... jenuh la junior2 nak belikan hadiah... hehehe..

maa'ssalamah,

Pha is

16 comments:

  1. ooo...ada family ek, bestkan?

    ReplyDelete
  2. tentu jeles bila tengok orng grad kan. Cik putih pun kene extend study. sedihnyerrr bila kawan2 seangkatan dah grad tahun nie. sob2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. sedih je bila tengok member yg dah grad..

      Delete
  3. Tahniah buat abg dan kakak senior yang grad

    ReplyDelete
  4. eh,x belikn hdiah x bleh ke? huhuu..Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. x bleh la.. dah jadi tradisi.. hehehe

      Delete
  5. eh macam ni pun ade eh? belajar rajin2 ye awak :)

    ReplyDelete
  6. em awak.. macam mana nak buat tulisan glass tu ek? yang hikayat budak pening kat gambar tu..ajarkan boleh? tak pun buat tutorial ke :)

    ReplyDelete
  7. kwn edo pon bdk farmasi kt usm gak

    ReplyDelete
  8. super junior xde ke? anyway good luckk all the best !

    ReplyDelete